Σπαλέτι για Οσιμέν: «Υπάρχουν πιθανότητες να παίξει κόντρα στη Μίλαν»

Σπαλέτι για Οσιμέν: «Υπάρχουν πιθανότητες να παίξει κόντρα στη Μίλαν»

Ο τεχνικός της Νάπολι μίλησε για τον Άγγλο επιθετικό ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό ρατσισμού στον Ρομέλου Λουκάκου μεταξύ άλλων.

Αγώνα με την Λέτσε δίνει η Νάπολι αύριο (07/04, 20:00), για το πρωτάθλημα με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου να αναφέρεται σε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Κιν: «Δεν πιστεύω ότι η Άρσεναλ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τη βαριά ήττα από τη Μίλαν  στο πρωτάθλημα, τον Βίκτορ Οσιμέν και τις πιθανότητες που έχει να αγωνιστεί κόντρα στους «ροσονέρι» στο  Champions League, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο περιστατικό ρατσισμού στο πρόσωπο του άσου της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου.

Αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Σπαλέτι: 

«Μας έχετε αποδώσει την έννοια του αλάθητου, παραμένουμε πάντα ταπεινοί, γνωρίζοντας ότι έχουμε ελαττώματα όπως οι άλλες ομάδες. Ήταν μόνο η ικανότητα των παικτών να αναδείξουν τα καλύτερα προσόντα που έχουν, βλέποντας τίποτα άλλο πιο συχνά, κάνοντας μας να κερδίσουμε όλα αυτά τα παιχνίδια», είπε αρχικά ο τεχνικός των «παρετενοπέι» και συνέχισε:

«Γνωρίζουμε ότι η Μίλαν μπήκε στο ματς με τον φόβο να το χάσει, μάλλον μπήκαμε στο ματς με την πεποίθηση ότι θα μπορούσε να είναι ένας αγώνας για το Champions League. Αυτό έκανε τη διαφορά στο κίνητρο για τον αγώνα.
Αφού μιλήσαμε ήρεμα για αυτό που συνέβη, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι από εδώ και πέρα θα είναι δύσκολες μάχες για να κερδίσουμε για να φέρουμε στο σπίτι αυτό το Scudetto».

Για το ματς με τη Λέτσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε, η απόδοση που χρειάζεσαι σε αυτές τις περιπτώσεις, μετά από μια ήττα, είναι γεμάτη ουσία, όπου κάθε σκέψη πρέπει να είναι για το καλό της ομάδας όταν βγαίνεις μισός και… μισές παραστάσεις που έρχονται με κάποιες αμφιβολίες, ακόμα κι αν είναι υπερβολικό να το λες».

Για τον Οσιμέν και το πότε θα είναι διαθέσιμος: «Αύριο δεν υπάρχει περίπτωση, θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα αν θα συμμετέχει στο πρόγραμμα. Για τα επόμενα ματς υπάρχουν αρκετές πιθανότητες από τη μία μεριά, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε σε πρακτικό επίπεδο».

Για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Ρομέλου Λουκάκου: «Είναι ένα θέμα που πρέπει να διερευνηθεί καλά, πρέπει να πειστούμε για τη λύση, το μόνο που λέω είναι ότι είναι κρίμα να βλέπουμε αυτά τα πράγματα στα γήπεδα μας και ότι αν θέλουμε να είμαστε στο ύψος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πρέπει να αλλάξει κάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ