Προβληματίζει τη Γιούβε ο… άσφαιρος Βλάχοβιτς

Προβληματίζει τη Γιούβε ο… άσφαιρος Βλάχοβιτς

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έχει να σκοράρει για περισσότερους από δύο μήνες και η Γιουβέντους αρχίζει να προβληματίζεται για την επένδυσή της στον ταλαντούχο Σέρβο στράικερ.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς την περασμένη διετία υπήρξε ένας από τους δύο ή τρεις καλύτερους στράικερ στην Ιταλία και ένας πολλά υποσχόμενος επιθετικός με… άγνωστο ταβάνι. Ξεκίνησε από την Παρτιζάν και μετά από μια διετία στη Φιορεντίνα (2018-2020) ήρθε η… εκτόξευση.

Τη διετία 2020-2022 ήταν πραγματικά υπέροχος για τους Βιόλα πετυχαίνοντας 44 γκολ σε 98 εμφανίσεις με μια ομάδα της μέσης της βαθμολογίας. Τα νούμερα αυτά τράβηξαν τα βλέμματα πάνω του και αρκετές ομάδες κινήθηκαν για να τον αποκτήσουν. Όμως η Γιουβέντους που σχεδόν… δικαιωματικά αγόραζε μέχρι πρόσφατα ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην Ιταλία, δεν έμεινε άπραγη.

Διαβάστε επίσης: Μάικ Μπατίστ: Ολυμπιακός vs Ομπράντοβιτς στον τελικό της Euroleague

«Έσκασε» 81.6 εκατ. ευρώ στη Φιορεντίνα και έκανε δικό της τον ταλαντούχο Σέρβο επιθετικό, σηκώνοντας κύμα διαμαρτυριών στη Φλωρεντία όπου λατρεύουν να… μισούν τη Γιουβέντους για πολλούς λόγους. Στο Τορίνο όμως ο 23χρονος διεθνής επιθετικός αντί να ανεβάσει επίπεδο στην απόδοσή του, έμεινε επιεικώς στάσιμος. Η μπάλα προφανώς και δεν ξεχνιέται, αλλά και μόνο το γεγονός πως σε μιάμιση σεζόν έχει πετύχει μόλις 20 γκολ σε σύνολο 54 εμφανίσεων, έρχεται σε κόντρα με τα έως τώρα πεπραγμένα του.

Λέγεται πως δεν έδεσε ποτέ με τον σύλλογο και ότι η ιδιοσυγκρασία του δεν έχει καταφέρει να συμπλεύσει μαζί με αυτή της Γιουβέντους και του Ιταλικού Βορρά. Υπάρχει και αυτή η παρατεταμένη ανομβρία του που κάνει τα πράγματα χειρότερα και δημιουργεί γκρίνια στον κόσμο και δεύτερες σκέψεις στους ιθύνοντες της ομάδας.

Δεν είναι και λίγο για έναν παίκτη της αξίας και του ταλέντου του Βλάχοβιτς να έχει να σκοράρει από τις 7 Φεβρουαρίου και το ματς κόντρα στην Σαλερνιτάνα. Από τότε μετράει 9 ματς από τα οποία τα 8 ήταν βασικός (5 90λεπτα) και συνολικά 604 λεπτά στην Serie A χωρίς γκολ.

Με τη σεζόν να πλησιάζει στο τέλος της, είναι σίγουρο πως η Γιουβέντους που βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, θα εξετάσει τις επιλογές της, όπως άλλωστε και ο ποδοσφαιριστής. Ο Μεγάλη Κυρία πάντως θα προσπαθήσει να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο το ποσό που εκταμίευσε για χάρη του Βλάχοβιτς, με μια προσφορά κοντά στα 80 εκατ. ευρώ να κρίνεται απαραίτητη και την Άρσεναλ όπως έχει γραφτεί εδώ και καιρό από Ιταλία και Αγγλία να καιροφυλακτεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ