Ίντερ – Λάτσιο 3-1

Ίντερ – Λάτσιο 3-1

Η Ίντερ επικράτησε της Λάτσιο με ανατροπή (3-1) και παραμένει στην 4άδα του Champions League, την ώρα που πλέον η Νάπολι με νίκη κόντρα στην Σαλερνιτάνα στέφεται πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Η Ίντερ υποδέχτηκε τη Λάτσιο σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την εξέλιξη της σεζόν κυρίως για τους νερατζούρι που δίνουν μεγάλη μάχη για να διατηρηθούν στην 4άδα που δίνει εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά βλέποντας τον Μχιταριάν να σκοράρει στο 26′, αλλά την… κρυάδα της ακύρωσης του γκολ λόγω VAR, ήρθε να συμπληρώσει το σοκ του γκολ των Λατσιάλι στο 30′ με τον Φελίπε Άντερσον να κάνει το 1-0 για τη Λάτσιο και να στέλνει την Ίντερ στην… 7η θέση.

Διαβάστε επίσης: O Μπέικον παραδέχτηκε: «Έδειρα τον Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε» (vid)

Οι γηπεδούχοι μάλιστα φάνηκαν πολύ τυχεροί με τον Ονάνα να τους κρατά ζωντανούς στο 45+1′ νικώντας τον Τσίρο Ιμόμπιλε με σπουδαία απόκρουση και κρατώντας το σκορ στο 1-0.

Ο Ονάνα ήταν και πάλι πρωταγωνιστής στην πρώτη σημαντική φάση του δευτέρου μέρους όταν στο 60′ σταμάτησε τον Λουίς Αλμπέρτο. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Σιμόνε Ινζάγκι αφυπνίστηκαν.

Απείλησαν με τον Ντι Μάρκο στο 66′ και έκαναν μια σπουδαία ανατροπή μέσα σε 5′. Ο Λαουτάρο μετέτρεψε σε γκολ την πάσα του Λουκάκου στο 78′ και ο Γκόσενς μετά από δεύτερη ασίστ του Βέλγου έδωσε το προβάδισμα στην Ίντερ στο 83′.

Κερασάκι σε μια εκκωφαντική ανατροπή ήρθε να βάλει ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 90′ που έκανε το 3-1 , με τους φιλάθλους των νερατζούρι να παραληρούν στις εξέδρες.

Με τη νίκη αυτή η Ίντερ έμεινε στην 4η θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν και παράλληλα έφερε σε απόσταση αναπνοής από το πρωτάθλημα τη Νάπολι. Μετά την ήττα της 2ης Λάτσιο οι Παρτενοπέι πλέον με μια νίκη κόντρα στη Σαλερνιτάνα, στέφονται πρωταθλητές Ιταλίας μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ