Λεάο: Έτοιμος για νέο πενταετές συμβόλαιο με τη Μίλαν (pic)

Λεάο: Έτοιμος για νέο πενταετές συμβόλαιο με τη Μίλαν (pic)

Ο Ραφαέλ Λεάο είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν έως το 2028. Αυτό θα φέρει σημαντική αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του παίκτη.

Ο Ραφαέλ Λεάο με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό με τη φανέλα της Μίλαν, είχε κάνει αρκετούς συλλόγους να ενδιαφερθούν με την περίπτωσή του, ωστόσο ο σταρ της Μίλαν παραμένει πιστός στους «Ροσονέρι».

Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, αναμένεται να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο ανανέωσης, που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Τούμπα, Καραϊσκάκη και Λεωφόρο (vids)

Η ιταλική «Gazzetta dello Sport» αναφέρει πως ο 23χρονος Πορτογάλος ακραίος επιθετικός θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει 7.000.000 εκατομμύρια ετησίως, με το μπόνους υπογραφής να ανέρχεται στα 2εκατ. ευρώ.

Η Μίλαν φαίνεται πως έχει συμφωνήσει και με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που διατηρεί ακόμη κάποια δικαιώματα πάνω στον παίκτη και θα εισπράξει χρήματα με το νέο συμβόλαιο του Λεάο.

Ο Λεάο την φετινή σεζόν έχει αναδειχθεί στο απόλυτο «όπλο» των περσινών πρωταθλητών της Serie A και οδηγεί την ομάδα του στους «4» του Champions League, απέναντι στην συμπολίτισσα Ίντερ.

Η διοίκηση της Μίλαν, αλλά και αρκετοί από τους συμπαίκτες του, φαίνεται πως έχουν κάνει πολλές παραχωρήσεις στα οικονομικά τους για να μείνει ο Πορτογάλος εξτρέμ που έχει πλέον χρηματιστηριακή αξία 80εκατ. ευρώ, στο «Σαν Σίρο». Τη φετινή σεζόν έχει σε 41 ματς, 13 γκολ και 12 ασίστ και είναι δεύτερος ντριμπλέρ σε ολόκληρο το Champions League, πίσω από τον Βινίσιους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ