Χαμός για Γκριμάλντο!

Χαμός για Γκριμάλντο!

Δυο ομάδες μάχονται για την απόκτηση του Γκριμάλντο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ψάχνει να βρει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας και στράφηκε στην Πορτογαλία, προσεγγίζοντας τον Άλεξ Γκριμάλντο της Μπενφίκα. Ο 27χρονος Ισπανός μπακ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπάρτσα, την περίφημη «Μασία», και αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στη δεύτερη ομάδα (2011-2015), πριν μεταγραφεί στη Λισαβόνα.

Το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Ρόμα έχει ήδη κάνει πρόταση στον Γκριμάλντο για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά στη διεκδίκηση του έχει μπει δυναμικά και η Φούλαμ.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με Έξουμ – Προπονήθηκε και παίζει στο Game 3 στο Βελιγράδι (vid)

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Gazzeta dello Sport» ο Ζοσέ Μουρίνιο, θέλει να ντύσει τον Γκριμάλντο με τη φανέλα της Ρόμα το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας και συμπατριώτη του, Τιάγκο Πίντο, να έχει αναλάβει τις επαφές, καθώς τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Μπενφίκα. Η ομάδα του Λονδίνου όμως του προσφέρει καλύτερες αποδοχές και ελπίζει πως τελικά αυτή θα πάρει τα δικαιώματα του.

Ο 27χρονος αρχηγός των «αετών» της Λισαβόνας, αγωνίζεται στο «Ντα Λουζ» από τον Ιανουάριο του 2016 καταγράφοντας έκτοτε 292 συμμετοχές, στις οποίες σκόραρε 24 τέρματα και μοίρασε 63 ασίστ, ενώ μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα Λιγκ Καπ καθώς και ένα Σούπερ Καπ Πορτογαλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ