Συνεχίζει στο «τιμόνι» της πρωταθλήτριας Νάπολι ο Σπαλέτι (vid)

Συνεχίζει στο «τιμόνι» της πρωταθλήτριας Νάπολι ο Σπαλέτι (vid)

Όλα δείχνουν πως ο μεγάλος καθοδηγητής της Νάπολι, στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια, Λουτσιάνο Σπαλέτι, θα παραμείνει στο πάγκο της ομάδας.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει γράψει ήδη το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Νάπολι. Κατάφερε να φέρει στην πόλη του Ιταλικού Νότου αυτό που τόσο της έλειπε, ένα πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια.

Ήταν πολύς ο καιρός που οι «Παρτενοπέι» είχαν μείνει μακριά από τον τίτλο και ο Σπαλέτι με το δυναμικό σύνολο που δημιούργησε έκανε πραγματικότητα, αυτό που φάνταζε μακρινό όνειρο για την ομάδα του Ντε Λαουρέντις.

Διαβάστε επίσης: Ο… τελικός των τελικών και στη μέση ο Γρηγορίου

Πέρα από τις φήμες που ακούγονται, για τις πολλές προτάσεις σε παίκτες-κλειδιά της φετινής σεζόν της Νάπολι, σειρήνες αποχώρησης είχαν ηχήσει και για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Φαίνεται όμως πως σίγησαν απότομα, μετά τη συνάντηση του Σπαλέτι με τον Ντε Λαουρέντις για δείπνο από τον πρόεδρο της ομάδας, οπού και συζητήθηκε το ζήτημα της παραμονής του Ιταλού τεχνικού στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» μέχρι το 2025, αλλά στην κουβέντα μπήκε και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, εν όψει καλοκαιριού.

Στη συνέντευξη τύπου πριν το επερχόμενο ματς κόντρα στην Μόντσα, ο Σπαλέτι ανέφερε: «Είχαμε μια θετική συνάντηση με τον πρόεδρο χθες, είμαι σίγουρος ότι το μέλλον θα είναι συναρπαστικό. Μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω με έναν συγκεκριμένο τρόπο φέρνοντας παίκτες σε νεαρή ηλικία αλλά αρκετά ποιοτικούς. Το μέλλον εδώ θα είναι σημαντικό και ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε έναν νέο και πετυχημένο κύκλο με την ομάδα».

Στη συνέχεια μιλώντας για το δείπνο που είχε με τον Ντε Λαουρέντις είπε: «Ήταν ένα ευχάριστο απόγευμα. Ο πρόεδρος ξέρει πως να διαλέγει καλά κρασιά εν αντιθέσει με εμένα, μιας και δε γνωρίζω πολλά. Είπα ότι χρειαζόταν και είμαι ευχαριστημένος».

Είναι χαρακτηριστικό πως κατά την είσοδό του στο χώρο για την συνέντευξη τύπου γνώρισε την αποθέωση από τους παριστάμενους δημοσιογράφους, όπως βλέπουμε και στο βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα.

Δείτε το βίντεο με τους δημοσιογράφους και τον Σπαλέτι:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ