Νάπολι: Δεν το… κουνάει ούτε ο Σπαλέτι, ούτε και ο Οσιμέν από τους «παρτενοπέι»

Νάπολι: Δεν το… κουνάει ούτε ο Σπαλέτι, ούτε και ο Οσιμέν από τους «παρτενοπέι»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ούτε ο Ιταλός τεχνικός θα αποχωρήσει από την ομάδα τη νέα σεζόν αλλά ούτε και ο Νιγηριανός επιθετικός.

Η Νάπολι πανηγύρισε λίγες μέρες νωρίτερα την κατάκτηση της Serie A αλλά ήδη σκέφτεται την επόμενη μέρα αφού θέλει να… μεγαλώσει κι άλλο και να κυνηγήσει κι άλλους τίτλους.

Διαβάστε επίσης: Ματς ανόδου στην Elite League ανάμεσα σε Πανιώνιο και Μύκονο

Σύμφωνα λοιπόν με τον Αουρέλιο Ντε Λαυρέντις δυο από τους βασικούς της πυλώνες, δεν πρόκειται να το… κουνήσουν ρούπι. Συγκεκριμένα ο διοικητικός ηγέτης των «παρτενοπέι» τόνισε με δηλώσεις του πως έχει ενεργοποιήσει ήδη την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του τεχνικού της ομάδας Λουτσιάνο Σπαλέτι.

«Τον Σπαλέτι τον κυνηγούσε για χρόνια και τελικά κατάφερε να τον φέρω στη Νάπολι. Μας επέστρεψε στην Ευρώπη και τώρα θα ήθελα να ανοίξει μια νέα εποχή για εμάς, επειδή είναι ένας θαυμάσιος ηγέτης.

Όσο για το συμβόλαιό του, ήδη έχω εξασκήσει την οψιόν που υπήρχε σε αυτό. Οι άνθρωποι δεν μένουν στη Νάπολι λόγω επιλογής. Ο Λουτσιάνο είπε ότι είναι ερωτευμένος με τη Νάπολι. Είναι ένας ήρωας μπήκε στην ιστορία και αξίζει να το απολαύσει», είπε συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Ναπολιτάνων για τον Σπαλέτι ενώ αναφέρθηκε και στον Βίκτορ Οσιμέν.

Ο Οσιμέν με τις εμφανίσεις του τόσο πέρσι όσο και φέτος, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλογών της Ευρώπης ωστόσο ούτε αυτός θα φύγει από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, με τον Ντε Λαουρέντις να δηλώνει χαρακτηριστικά πως: «Όχι ποτέ» δε θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Νιγηριανό επιθετικό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ