Σπαλέτι: Μένει στη Νάπολι

Σπαλέτι: Μένει στη Νάπολι

Ενεργοποιήθηκε η ρήτρα παραμονής του Ιταλού τεχνικού στους «παρτενοπέι».

Μετά από 33 ολόκληρα χρόνια η Νάπολι σήκωσε επιτέλους πρωτάθλημα και φυσικά ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας αυτής ήταν ο τεχνικός της, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Διαβάστε επίσης: Όφερμαρς: «Η καρδιά μου είναι νεκρή κατά 45%»

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είχε δηλώσει για τον τεχνικό των «παρτενοπέι» πως δε θα πάει πουθενά αφού θα ενεργοποιήσει την οψιόν παραμονής του. Ο Σπαλέτι συγκεκριμένα όταν υπέγραψε συμβόλαιο με τη Νάπολι για δυο χρόνια είχε οψιόν στο συμβόλαιο του για ανανέωση…

Ο ισχυρός άνδρας λοιπόν των Ναπολιτάνων μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Serie A χωρίς να το σκεφτεί λεπτό, έκανε χρήση της συγκεκριμένης οψιόν με τον Σπαλέτι να μένει το τιμόνι της Νάπολι και να δηλώνει πανευτυχής για αυτή την εξέλιξη.

«Είμαι ευτυχισμένος για τον τίτλο, αλλά και για την απόφαση της διοίκησης να παραμείνω στον πάγκο και την επόμενη σεζόν. Μαζί με τον διευθυντή της ομάδας, Κριστιάνο Γκιουντόλι, θα συνεργαστούμε για τις μεταγραφές, ώστε του χρόνου να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί», δήλωσε ο τεχνικός των «παρτενοπέι» που θέλει την ομάδα του πιο ισχυρή του χρόνου ώστε να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ