Μόντσα – Νάπολι 2-0: Ιστορική νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Νάπολι

Μόντσα – Νάπολι 2-0: Ιστορική νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Νάπολι

Η Μόντσα νίκησε τη Νάπολι για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επίπεδο Serie A με 2-0 για την 35η αγωνιστική εκμεταλλευόμενη την... αδράνεια των παρτενοπέι.

Η Νάπολι εμφανίστηκε χαλαρή κόντρα στη Μόντσα και γνώρισε την ήττα με 2-0, για την 35η αγωνιστική της Serie A, σε ένα παιχνίδι που οι παρτενοπέι ήταν κατώτερη των περιστάσεων και είχαν μείνει στους εορτασμούς για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν εμφανίστηκε ποτέ ουσιαστικά στο γήπεδο και γνώρισε μια δίκαιη ήττα από τη Μόντσα που ανέβηκε στην 8η θέση και τους 49 βαθμούς και υπό προϋποθέσεις ίσως μπορεί να διεκδικήσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο λόγος είναι η Γιουβέντους, η οποία περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης της για τους 15 βαθμούς που της επιστράφηκαν προσωρινά πριν από μερικές εβδομάδες.

Όσον αφορά το ματς, στο 1ο μόλις λεπτό το σουτ του Ζιελίνσκι πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 15’ και το σουτ του Κάρλος Αουγούστο είχε την ίδια τύχη,. Τελικά στο 18ο λεπτό Οι Καπράρι, Αουγούστο και Μότα άλλαξαν όμορφα και ο τελευταίος πλάσαρε εξ επαφής για το 1-0.

Στο 35ο λεπτό η κεφαλιά του Ραχμάνι έφυγε ξυστά έξω και στο 40’ ο Ντι Γκρεγκόριο είπε όχι σε σουτ του Ανγκισά. Μάλιστα στο 54ο λεπτό ο Αντρέα Πετάνια διαμόρφωσε το 2-0 με όμορφο πλασέ και στο 56’ ο Γκολίνι είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Μότα. Στο 79’ ο Ντι Γκρεγκόριο σταμάτησε και τον Ζιελίνσκι ενώ στο 90 το σουτ του Κβαρατσχέλια πέρασε λίγο έξω.

Μόντσα: Ντι Γκρεγκόριο, Καλντιρόλα, Κάρλος Αουγούστο, Ίτσο (84’ Αντόβ), Μάρλον, Πεσίνα (84’ Ματσίν), Καπράρι (69’ Μπιριντέλι, Ροβέλα (76’ Σένσι), Πετάνια (83’ Καρμπόνι), Τσιουρία, Μότα

Νάπολι: Γκολίνι, Ραχμάνι, Ζέσους, Μπερεζίνσκι, Ολιβέρα, Λομπότκα (80’ Ραζπαντόρι), Ζιελίνσκι, Ανγκισά, Ελμάς, Οσιμέν, Τζέρμπιν (46’ Κβαρατσχέλια)






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ