Γιουβέντους – Κρεμονέζε 2-0: Κοντά στο Champions League η «Μεγάλη Κυρία», αλλά θα… περιμένει

Γιουβέντους – Κρεμονέζε 2-0: Κοντά στο Champions League η «Μεγάλη Κυρία», αλλά θα… περιμένει

Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 της Κρεμονέζε και βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την εξασφάλιση της τετράδας και της εξόδου στο Champions League, ωστόσο πρέπει να περιμένει την τελική απόφαση για την αφαίρεση βαθμών.

Η Γιουβέντους πήρε με άνεση και κυνισμό τη νίκη με 2-0 απέναντι στην προτελευταία της Serie A, Κρεμονέζε, και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα και στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Μόνο τους εξω-αγωνιστικούς παράγοντες έχει να… φοβάται η ομάδα του Αλέγκρι, που περιμένει την οριστική δικαστική απόφαση για την τιμωρία της αφαίρεσης των 15 βαθμών, που της έχουν επιστραφεί.

Διαβάστε επίσης: Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η τρίτη θέση…

Φριατζιόλι και Μπρέμερ σκόραραν για τους «μπιανκονέρι», με τον Μαξ Αλέγκρι να βλέπει ωστόσο ξανά τον Πολ Πογκμπά να τραυματίζεται και να αποχωρεί από το γήπεδο με αναγκαστική αλλαγή.

Γιουβέντους: Περίν, Ντανίλο, Μπρέμερ, Γκάτι, Κουαδράδο (83’ Μπαρμπιέρι), Κιέζα (67’ Ίλινγκ Τζούνιορ), Ραμπιό, Παρέδες, Φατζιόλι, Πογκμπά (24’ Μίλικ, 83’ Κεν), Βλάχοβιτς (66’ Ντι Μαρία)

Κρεμονέζε: Καρνεζέκι, Φεράρι (67’ Καστανιέτι), Κουαλιάτα (46’ Βαλέρι), Λοτσοσβίλι (70’ Σερνίκολα), Βάσκες, Κίρικες, Μεϊτέ, Μπενάσι, (67’ Μπουοναϊούτο) Γκαλντάμες, Αφενά Γκιάν (46’ Τσιοφάνι), Οκερέκε

Τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής

Λάτσιο – Λέτσε 2-2
Σαλερνιτάνα – Αταλάντα 1-0
Σπέτσια – Μίλαν 2-0
Ίντερ – Σασουόλο 4-2
Βερόνα – Τορίνο 0-1
Φιορεντίνα – Ουντινέζε 2-0
Μόντσα – Νάπολι 2-0
Μπολόνια – Ρόμα 0-0
Γιουβέντους – Κρεμονέζε 2-0
15/05 21:45 Σαμπντόρια – Έμπολι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ