Μπολόνια – Νάπολι 2-2: Κόλλησαν στο «X» οι Παρτενοπέι

Μπολόνια – Νάπολι 2-2: Κόλλησαν στο «X» οι Παρτενοπέι

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς της Μπολόνια με τη Νάπολι, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2. Ισόπαλες επίσης Βερόνα και Έμπολι, νίκη για τη Λέτσε.

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση της Νάπολι με την Μπολόνια για την 37η αγωνιστική της Serie A, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2. Οι Παρτενοπέι προηγήθηκαν με δύο γκολ του Οσιμέν στο 14′ και το 54′ κάνοντας το 2-0, ωστόσο οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να φέρουν το ματς στα ίσα, αρχικά με τον Φέργκιουσον στο 63′ και στη συνέχεια με τον Ντε Σιλβέστρι στο 84′.

Η Λέτσε ήταν η μεγάλη κερδισμένη μεταξύ των τριών ομάδων που παλεύουν για το «εισιτήριο» της παραμονής, καθώς με το πέναλτι του Κολόμπο στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Μόντσα με 1-0 και μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της Serie A, η ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι, εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου. Πλέον, Βερόνα και Σπέτσια θα δώσουν μάχη την τελευταία αγωνιστική, για να γίνει γνωστή η ομάδα που θ΄ ακολουθήσει τις Κρεμονέζε και Σαμπντόρια στη Serie.

Το απόλυτο «θρίλερ» παίχτηκε στο «Μπριαντέο», όπου η Μόντσα έχασε πέναλτι στο 84΄ με τον Γκιτγιάερ, ωστόσο, δε συνέβη το ίδιο και με την Λέτσε στο 90΄+11, όταν ο Κολόμπο, που είχε περάσει αλλαγή στο 86΄, «σημάδεψε» σωστά και χάρισε στους φιλοξενούμενους τη νίκη-παραμονή στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το ματς με την Μπολόνια στις 4 Ιουνίου δεν έχει καμία απολύτως σημασία για την Λέτσε, η οποία ξέφυγε με +5 από τις Σπέτσια και Βερόνα, που θα παίξουν τα ρέστα τους σε μία εβδομάδα.

Η Βερόνα, γνωρίζοντας από χθες για τη συντριβή της Σπέτσια από την Τορίνο ήθελε τη νίκη σήμερα στην έδρα της απέναντι στην Έμπολι, για να βρεθεί «αγκαλιά» με την παραμονή, ωστόσο, στάθηκε άτυχη καθώς ισοφαρίστηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με το αυτογκόλ του Μανιάνι και μετά το τελικό 1-1 θέλει οπωσδήποτε νίκη στο Μιλάνο επί της Μίλαν στις 4/06 και ταυτόχρονα «γκέλα» της Σπέτσια στη Ρώμη απέναντι στη Ρόμα για να παραμείνει στα σαλόνια της Serie A (στην ισοβαθμία Σπέτσια και Βερόνα υπερτερεί η πρώτη).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ