Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ φαβορί για τον πάγκο της Νάπολι

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ φαβορί για τον πάγκο της Νάπολι

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Παρτενοπέι.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Νάπολι, μετά την κόντρα του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να εμφανίζουν τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο ως το πρώτο φαβορί για τον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας!

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι προσέγγισε τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και νυν προπονητή της Πόρτο και του έκανε πρόταση ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Οι δύο πλευρές μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, για να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπάρξει συμφωνία, χωρίς όμως ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντε Λαουρέντις σε συνέντευξή του στην RAI είχε δηλώσει ότι βασικό προαπαιτούμενο για να επιλέξει τον επόμενο προπονητή είναι η εφαρμογή του 4-3-3, το οποίο έχουν υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια οι Παρτενοπέι με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από τον Σέρτζι Κονσεϊσάο, τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν ότι υποψήφιοι για τον πάγκο της Νάπολι είναι επίσης οι Τιάγκο Μότα και Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός, όμως, προτιμάει την Αγγλία και είναι αποφασισμένος να περιμένει μέχρι να «αδειάσει» κάποια θέση στην Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ