«Όχι» Ντιμπάλα στα εκατομμύρια της Σαουδικής Αραβίας

«Όχι» Ντιμπάλα στα εκατομμύρια της Σαουδικής Αραβίας

Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής, ο Πάουλο Ντιμπάλα θα παραμείνει κάτοικος Ρώμης παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα, μετά από επτά σεζόν στη Γιουβέντους, το καλοκαίρι αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις και να βρει ομάδα στην οποία θα αγωνίζονταν βασικός και πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Εκεί, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε, κατάφερε να αγωνιστεί 38 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας την κλάση του και συνεισφέροντας 26 γκολ στους τζιαλορόσι (18 γκολ+8 ασίστ).

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τα τηλεοπτικά της Super League: Κλείνει deal ο Παναθηναϊκός – Τι συμβαίνει με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ…

Το συμβόλαιο του διεθνούς Αργεντινού λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά στη Ρόμα άρχισαν να ανησυχούν μετά από δημοσιεύματα που συνέδεαν τον Ντιμπάλα με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

Τελικά διά στόματος του μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, αφέθηκε να εννοηθεί πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Ολίμπικο τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.

Ο Χόρχε Αντούν, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής και την εκπομπή «AlbicelesteTalk» και όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις σχετικά με τον πελάτη του ανέφερε χαρακτηριστικά καθησυχάζοντας σε μεγάλο βαθμό τους οπαδούς των τζιαλορόσι:

«Ο Πάουλο δεν έχει μιλήσει με κανέναν και δεν έχω λάβει κλήσεις ή προσφορές από συλλόγους στη Σαουδική Αραβία. Αυτήν την περίοδο, ο Πάουλο είναι σε διακοπές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ