Αποφασίζει ο Ντε Λαουρέντις – Οι δύο υποψήφιοι για τον πάγκο της Νάπολι

Αποφασίζει ο Ντε Λαουρέντις – Οι δύο υποψήφιοι για τον πάγκο της Νάπολι

Η πρωταθλήτρια Νάπολι παραμένει χωρίς προπονητή και ο Ντε Λαουρέντις βρίσκεται μεταξύ δύο υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των παρτενοπέι.

Η Νάπολι έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Serie A. Στον ιταλικό Νότο όμως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, με τον αρχιτέκτονα της ομάδας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, να αποχωρεί λίγες εβδομάδες μετά τον θρίαμβο.

Έκτοτε η Νάπολι ψάχνει για προπονητή, ώστε να προχωρήσει στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και πλήθος ονομάτων έχουν παρελάσει ως πιθανοί υποψήφιοι. Μέχρι και ο Σπαλέτι υπέδειξε τον καλύτερο αντικαταστάτη του, με τον εκκεντρικό πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, να φαίνεται πλέον πως έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Διαβάστε επίσης: Η Μπράγκα αγόρασε 6.5 εκατ. ευρώ πρώην παίκτη του Ολυμπιακού (pic)

Σύμφωνα με την Sport Mediaset o 74χρονος Ιταλός παράγοντας, έχει καταλήξει σε δύο προπονητές. Στον Κριστόφ Γκαλτιέ και τον Πάουλο Σόουζα. Ο Γάλλος προπονητής έφυγε λόγω σκανδάλου από την Παρί σεν Ζερμέν, ωστόσο πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τους Παριζιάνους και αποτελεί τον Νο.1 υποψήφιο.

Ισχυρό αουτσάιντερ είναι από την άλλη ο Πορτογάλος Πάουλο Σόουζα, που βρίσκεται στην Serie A και την Σαλερνιτάνα με την οποία πανηγύρισε την παραμονή στην κατηγορία. Ο Σόουζα αρέσει πολύ στον Ντε Λαουρέντις και αν δεν προχωρήσει του Γκαλτιέ, η ρήτρα ύψους 1.5 εκατομμυρίων ευρώ δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ