«Έδειξε» τον διάδοχό του ο Σπαλέτι στη Νάπολι

«Έδειξε» τον διάδοχό του ο Σπαλέτι στη Νάπολι

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι απόχωρεί από τη Νάπολι και το Ντιέγκο Μραντόνα ως απόλυτος θριαμβευτής, ωστόσο δεν παρέλειψε να... δείξει ποιον θεωρεί καταλληλότερο αντικαταστάτη του για ντους Παρτενοπέι.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι πήρε τον πρώτο τίτλο της Νάπολι έπειτα από 33 χρόνια κι αποχωρεί περήφανος και επιτυχημένος, την ώρα που πλέον όλος ο οργανισμός των παρτενοπέι ασχολείται με τον διάδοχό του στον πάγκο. Δουλειά όχι εύκολη, μιας και η πιθανότητα να επαναληφθεί το επίτευγμα της Νάπολι είναι πολύ μικρή, ενώ και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν είναι και ο πιο… εύκολος προεδρος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο 64χρονος τεχνικός πάντως σε δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ, έδειξε ποιος θα μπορούσε να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για τη Νάπολι, επιλέγοντας τον νυν προπονητή της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζονται τα σενάρια για Αλμέιδα και Κλαμπ Αμέρικα: Η ρήτρα, το συμβόλαιο και τα πολλά λεφτά στο… τραπέζι

«Με τον λαό της Νάπολι γεννήθηκε ένας ανεξίτηλος δεσμός που θα κρατήσει για πάντα. Όπως είπα σε συνέντευξη Τύπου, αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, πρέπει να μπορείς να του αφιερώσεις τον χρόνο σου και εγώ αφιέρωσα όλο τον χρόνο μου στη Νάπολι», ανέφερε αρχικά ο Σπαλέτι και πρόσθεσε:

«Ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος για τη Νάπολι, έχει την επιθυμία να τα δίνει όλα για την ομάδα του. Το είδαμε αυτό και στους τελικούς, παρότι η Φιορεντίνα έχασε και τους δύο. Ο τελικός κρίνεται από στιγμές αλλά για να φτάσει κάποιος εκεί, σημαίνει ότι δούλεψε καλά. Πάντως ο Ντε Λαουρέντις έχει δείξει πως ξέρει να επιλέγει εξαιρετικούς προπονητές».

Ο Ιταλιάνο πάντως έχει ήδη επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα έως το καλοκαίρι του 2024, έχοντας οδηγήσει τους Βιόλα στον τελικό του Conference League αλλά και του Copa Italia, χωρίς ωστόσο την κατάκτηση κάποιου τροπαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ