Πολύ κοντά στον Τονάλι η Νιούκαστλ (pic)

Πολύ κοντά στον Τονάλι η Νιούκαστλ (pic)

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση η αγγλική ομάδα.

Η Νιούκαστλ είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Ιταλού μέσου Σάντρο Τονάλι που ανήκει στη Μίλαν. Έτσι τουλάχιστον αναφέρουν Μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας με τους «ανθρακωρύχους» που θα αγωνίζονται στο Champions League του χρόνου να θέλουν ηχηρά ονόματα και ο Τονάλι είναι σίγουρα τέτοιο.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: «Ρώτησε για τον Βιγιάρ της Ρόμα» (pic)

Συγκεκριμένα λοιπόν σύμφωνα με δημοσίευμα της «Athletic» οι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες των «ανθρακωρύχων» θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού είναι έτοιμοι να δώσουν ένα ποσό στους «ροσονέρι» κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ για τον 23χρονο άσο.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο με τις δυο πλευρές να είναι κοντά σε οριστική συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τονάλι στα 23 του θεωρείται ένα από τα μηχανάκια τόσο των Μιλανέζων όσο και της Εθνικής Ιταλίας στο χώρο του κέντρου. Φέτος ήταν κομβικός για τους «ροσονέρι» αφού αγωνίστηκε σε 48 ολόκληρα παιχνίδια έχοντας και 2 τέρματα με 10 ασίστ.

Θα είναι μεγάλη μεταγραφική βόμβα… αν τελικώς ολοκληρωθεί με τη Νιούκαστλ λίγες μέρες νωρίτερα να ενδιαφέρονταν και για τον Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ ωστόσο το θέμα του 26χρονου μέσου των «νερατζούρι» φέρεται να έχει παγώσει… Το αν ο λόγος είναι ο Τονάλι θα φανεί άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ