Κάτοικος Μιλάνου ο Τουράμ

Κάτοικος Μιλάνου ο Τουράμ

Ένας από τους πιο υποσχόμενους επιθετικούς της γενιάς του, ο Μάρκους Τουράμ, αφήνει την Γκλάντμπαχ για να γίνει... κάτοικος Μιλάνου.

Ο Μάρκους Τουράμ είναι το νέο αίμα της πολύ δυνατής Γαλλίας, μαζί με τους Εμπαπέ και Κόλο Μουανί. Στα 25 του επέλεξε να αφήσει την Bundesliga και να δοκιμαστεί στις πιο σκληρές άμυνες της Serie A.

Μετά από το ξεπέταγμά του στη Γαλλία (Σοσό, Γκινγκάμπ), πήρε μεταγραφή το 2019 στην Bundesliga για λογαριασμό της Γκλάντμπαχ, με τη φανέλα της οποίας είχε 44 γκολ και 29 ασίστ σε 134 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: «Ψήνεται» κι άλλη επιστροφή: Φουλάρει για Γουίλιαμς-Γκος ο Ολυμπιακός! (vids)

Με το συμβόλαιό του να λήγει στις 30 Ιουνίου, επέλεξε να μην ανανεώσει με τη γερμανική ομάδα και να δοκιμάσει την τύχη του στην… επόμενη πίστα. Αυτή της Serie Α και της Ίντερ. «Εχουμε κάνει προσπάθειες για τον Τιράμ. Ομως, πρέπει να αποδεχθούμε ότι τον θέλουν μεγαλύτεροι σύλλογοι. Το γεγονός ότι οι παίκτες μας, φεύγουν δωρεάν, δεν είναι μια θετική κατάσταση και δεν μπορώ να εξωραΐσω αυτό το δεδομένο», δήλωσε σχετικά, ο αθλητικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ, Ρόλαντ Βίρκους από τον περασμένο κιόλας Φεβρουάριο.

Κάπως έτσι, ο φιλόδοξος Τουράμ, που έχει ήδη 10 συμμετοχές στην Εθνική, μεταξύ των οποίων 5 στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μια στο περασμένο Euro, θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του θρυλικού πατέρα του, Λιλιάν Τουράμ. Θυμίζουμε πως 0 51χρονος πλέον, παλαίμαχος αμυντικός, καθιερώθηκε ως παγκόσμιας κλάσης παίκτης στην Ιταλία, αγωνιζόμενος για λογαριασμό των Πάρμα και Γιουβέντους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ