Μεγάλη έκπληξη με Αλμέιδα και ομάδα της Serie A

Μεγάλη έκπληξη με Αλμέιδα και ομάδα της Serie A

Ιταλική ομάδα έκανε μπάσιμο για τον Ματίας Αλμέιδα!

Ιταλικές σειρήνες για τον Ματίας Αλμέιδα!

Ο Αργεντινός τεχνικός οδήγησε την ΑΕΚ στο νταμπλ μετά από 45 ολόκληρα χρόνια και όπως είναι λογικό, το όνομά του «παίζει» για αρκετές ομάδες.

Κάπως έτσι, στη λίστα με τους μνηστήρες προστέθηκε και η Ελλάς Βερόνα, με τον ιταλικό σύλλογο να κάνει μπάσιμο για τον κόουτς της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας, «telenuovo.it», η Βερόνα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και έκανε προσπάθεια για τον  Αλμέιδα. Μια προσπάθεια που έπεσε στο… κενό, καθώς ο Πελάδο έχει συμβόλαιο με την Ενωση και δεν αναμένεται να αποχωρήσει.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Γκατούζο προτίμησε να μην επιστρέψει στην προπονητική στην Ιταλία, περιμένοντας την κλήση κάποιας ομάδας στο εξωτερικό. Για τον λόγο αυτό, ο Σολιάνο συνέπλεξε επίσης δύο άλλες διαπραγματεύσεις: μία με τον Μπαρόνι, που θεωρείται ένας σταθερός και καλά προετοιμασμένος προπονητής.

Ο άλλος με τον Αλμέιδα, τον πρώην παίκτη της Πάρμα και της Λάτσιο που προπονούσε πέρσι στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ Αθηνών. Ωστόσο, μια βαριά ρήτρα αποδέσμευσης σταμάτησε αυτή τη διαπραγμάτευση στην αρχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ