Γιουβέντους: Έκοψε Μπονούτσι και Μακένι – Νέος αρχηγός ο Ντανίλο

Γιουβέντους: Έκοψε Μπονούτσι και Μακένι – Νέος αρχηγός ο Ντανίλο

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, άφησε εκτός της περιοδείας στις ΗΠΑ τους Μπονούτσι και Μακένι και έχρισε νέο αρχηγό της Γιουβέντους τον Ντανίλο.

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να αναχωρήσει από το Τορίνο με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για τη θερινή περιοδεία της, ωστόσο γι’ αυτό το ταξίδι εισιτήριο δεν θα λάβουν ο -μέχρι πρότινος- αρχηγός, Λεονάρντο Μπονούτσι και ο Γούεστον Μακένι.

Οι δύο παίκτες, ουσιαστικά τέθηκαν εκτός ομάδας και θα πρέπει να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους, αφού ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της Γιουβέντους, Κριστιάνο Τζιουντόλι, μαζί με τον βοηθό του, Τζιοβάνι Μάνα, έδωσαν εντολή στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να τους «κόψει». Μάλιστα, οι δυο συνεργάτες επισκέφθηκαν τον 36χρονο Ιταλό κεντρικό αμυντικό στην Τοσκάνη όπου κάνει διακοπές και τον ενημέρωσαν πως δεν υπολογίζεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Το «πολυβόλο» Μίχαϊλιουκ, το ΝΒΑ και η περίπτωση του Ολυμπιακού (vids)

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, που έχει μπει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τη Γιουβέντους, βρίσκεται στις τάξεις της «βέκια σινιόρα» από το 2010, με εξαίρεση τη σεζόν 2017 – 2018 όπου είχε πάρει μεταγραφή στη Μίλαν. Τις 12 αυτές σεζόν είχε συνθέσει μαζί με τον Τζόρτζιο Κιελίνι ένα αξιομνημόνευτο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας της Γιουβέντους (και νωρίτερα τριπλέτα μαζί με τον Αντρέα Μπαρτζάλι), όμως τα χρόνια περνούν και σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε τις τελευταίες σεζόν, τον άφησαν πίσω.

Ο διεθνής στόπερ θα βρεθεί στο Κοντινάσα τη Δευτέρα, όταν επιστρέφουν στις προπονήσεις οι «μπιανκονέρι», όμως δεν θα συμμετάσχει στο ομαδικό πρόγραμμα. Τα ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν ότι θα επιχειρήσει να αντιστρέψει το κλίμα και θα κάνει ατομικό πρόγραμμα, όμως δεν δίνουν ελπίδες να αλλάξει κάτι.

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού που φορούσε από τον περασμένο Σεπτέμβριο λόγω της αποχώρησης του Κιελίνι θα παραλάβει ο Ντανίλο, ο οποίος θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους που θα είναι αρχηγός της και δεν θα είναι Ιταλός. Τελευταία φορά που είχε συμβεί κάτι τέτοιο ήταν το 1965.

Μαζί με τον Μπονούτσι εκτός ομάδας τέθηκε και ο Γουένστον Μακένι. Ο Αμερικανός μέσος ενημερώθηκε κι αυτός επίσημα ότι θα πρέπει να βρει ομάδα, κάτι που ισχύει ανεπίσημα εδώ και μερικούς μήνες, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μην του δίνει χρόνο συμμετοχής και γι’ αυτό πέρυσι βρέθηκε δανεικός στη Λιντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ