Μπάσιμο Γιουβέντους για Κεσί – Διστακτικός ο παίκτης

Μπάσιμο Γιουβέντους για Κεσί – Διστακτικός ο παίκτης

Η Γιουβέντους σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα έχει ψηλά στη λίστα της τον Φρανκ Κεσί της Μπαρτσελόνα, με τον παίκτη να είναι διστακτικός να επιστρέψει στην Serie A.

Η Γιουβέντους έχει στις άμεσες προτεραιότητες της να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή. Έχει ήδη μπει πωλητήριο στους Πολ Πογκμπά και Αρτούρ και σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής «Sport», ένας από τους πρώτους στόχους της Γηραιάς Κυρίας είναι ο Κεσί.

Η Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο πως αν ικανοποιηθεί οικονομικά, θα παραχωρήσει τον παίκτη που δεν υπολογίζεται ως βασικός από τον Τσάβι, με τους Μπλαουγκράνα να θέλουν διακαώς να εξοικονομήσουν χρήματα και να ελαφρύνουν το μισθολογικό κόστος του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Πλάνο-κόλαση στον ΣΚΑΪ – Η εντυπωσιακή ναυαγοσώστρια… τρέλανε τον κάμεραμαν με το μαγιό της! (vid)

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει για την ώρα τουλάχιστον διάθεση να φύγει από την πρωταθλήτρια Ισπανίας, με την επιστροφή του στην Serie A μετά από 6 σερί σεζόν για λογαριασμό των Αταλάντα και Μίλαν, να μην τον… ενθουσιάζει.

Το κόστος της μεταγραφής δεν είναι απαγορευτικό για τη Γιουβέντους που δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες της οικονομικά, διοικητικά και αγωνιστικά, καθώς όπως αναφέρει η Sport, ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ, θα κάμψει τις αντιστάσεις της Μπαρτσελόνα που είχε αποκτήσει τον 26χρονο Κεσί με ελεύθερη μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ