Ρόμα: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ράσμους Κρίστενσεν

Ρόμα: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ράσμους Κρίστενσεν

Η Ρόμα ανακοίνωσε τον ετήσιο δανεισμό του 26χρονου Δανού αμυντικού, Ράσμους Κρίστενσεν, από τη Λίντς Γιουνάιντεντ.

Η Ρόμα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Δανού αμυντικού, Ράσμους Κρίστενσεν, από τη Λιντς με μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, εκμεταλλευόμενη τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με τον Αγγλικό σύλλογο, η οποία του επιτρέπει να αποχωρήσει προσωρινά σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας από την Πρέμιερ Λιγκ.

Έτσι, ο Κρίστενσεν έγινε το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Ρόμα το φετινό καλοκαίρι μετά τους Εβάν Ν’Ντίκα και Χουσέμ Αουάρ που εγκαστάθηκαν στο «Ολίμπικο» με ελεύθερη μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης: Ο «μπόμπερ» Μίχαϊλιουκ που βάζει φωτιά στα καλάθια και ο «εγκέφαλος» Νέτο – Ο Μπαρτζώκας αποφασίζει…

Ο 26χρονος είναι ο δεύτερος παίκτης της Λιντς που εντάσσεται στη Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο μετά τον Ντιέγκο Γιορέντε, ωστόσο στη συμφωνία των δύο συλλόγων δεν υπάρχει οψιόν αγοράς για κανέναν από τους δύο ποδοσφαιριστές για τους «τζιαλορόσι».

Η Ρόμα, ανακοίνωσε τον Κρίστενσεν με έναν ιδιαίτερο και συμβολικό τρόπο καθώς προσπάθησε να συμβάλλει στην παγκόσμια έρευνα για αγνοούμενα παιδιά. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο από πλευράς Ρόμα, καθώς η ιταλική ομάδα έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια τον συγκεκριμένο τρόπο ανακοίνωσης ώστε να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο στις έρευνες.

Μάλιστα, στο βίντεο διακρίνονται και παιδιά που αγνοούνται από την Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ