Ίντερ: Ανανεώνει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Σιμόνε Ιντζάγκι

Ίντερ: Ανανεώνει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Σιμόνε Ιντζάγκι

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Ίντερ μετά την επιστροφή της ομάδας από την περίοδο προετοιμασίας στην Ιαπωνία.

Ίντερ και Σιμόνε Ιντσάγκι τα έχουν βρει σε όλα για να ανανεώσουν την συνεργασία τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτό που απομένει είναι η τελική υπογραφή του 47χρονου τεχνικού στο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το 2026.

Ήδη ο Ιντσάγκι έχει ενεργό συμβόλαιο και για την νέα σεζόν με τους «νερατζούρι», ωστόσο όπως φαίνεται η διοίκηση της Ίντερ επιζητά την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει απόλυτη συμφωνία και ο Ιντσάγκι φέρεται να είναι ο τεχνικός που θεωρούν στην διοίκηση της Ίντερ πως είναι ο κατάλληλος για να τους οδηγήσει σε τρόπαια και επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης: Πάει για το «μπαμ» με Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός! (vid)

Αυτή τη στιγμή, η Ίντερ βρίσκεται στην Ιαπωνία, όπου πραγματοποιεί την περιοδεία προετοιμασίας της. Η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ θα δώσει και φιλικά παιχνίδια με την Αλ Νασρ και την Παρί Σεν Ζερμέν, οπότε δύσκολα θα επισημοποιήσει αυτή τη στιγμή την επέκταση του συμβολαίου του Ιντζάγκι αλλά θα το κάνει μόλις η ομάδα επιστρέψει στην Ιταλία την επόμενη εβδομάδα, όπου προπονητής θα βάλει την υπογραφή του στο χαρτί.

Ο 47χρονος οδήγησε τους Νερατζούρι στον τελικό του Champions League ενώ επίσης κατέκτησε το Coppa Italia και το Supercoppa Italiana για δεύτερη φορά σε ισάριθμες σεζόν ως προπονητής της Ίντερ. Παρά την απώλεια του πρωταθλήματος και την κατάληψη της 3ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, οι ιθύνοντες της Ίντερ είναι ευχαριστημένοι από την δουλειά του πρώην προπονητή της Λάτσιο.

Γι’ αυτούς τους λόγους, οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις στην Ίντερ αποφάσισαν να προσφέρουν στον Ιντσάγκι νέο συμβόλαιο ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και αύξηση των ετήσιων απολαβών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ