Φιορεντίνα: Πρόταση κοντά στα 12 εκατομμύρια στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για Σούταλο

Φιορεντίνα: Πρόταση κοντά στα 12 εκατομμύρια στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για Σούταλο

Η Φιορεντίνα ετοιμάζεται να τα δώσει όλα για τον Γιόσιπ Σούταλο έχοντας καταθέσει πολύ υψηλή πρόταση στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να δώσει πολλά και να πάει μέχρι τέλους τη περίπτωση του Γιόσιπ Σούταλο καθώς εμφανίζεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Σούταλο αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, καθώς την περασμένη σεζόν ήταν ένας εκ των καλύτερων παικτών της κροατικής λίγκας. Εξαιτίας των πολύ καλών του εμφανίσεων ενδιαφέρον έχουν δείξει, πέραν της φιναλίστ του UEFA Europa Conference League Φιορεντίνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Νάπολη και Άγιαξ.

Διαβάστε επίσης: «Εκτός παιχνιδιού για Μίροτιτς η Μονακό» – Τι ισχύει για Αρμάνι και Παναθηναϊκό

Ο 23χρονος είναι επίσης διεθνής με την εθνική Κροατίας 8 συμμετοχές, ενώ το συμβόλαιο του με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ολοκληρώνεται το 2028. Η πρωταθλήτρια Κροατίας, Ντιναμό υπενθυμίζουμε πως είναι μία από τις πιθανές αντιπάλους της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρου του UEFA Champions League.

Συνολικά, ο Σούταλο μετρά 83 συμμετοχές με τη φανέλα της Ντινανό Ζάγκρεμπ με 6 γκολ και 4 ασίστ σε 6.819 λεπτά συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ