Λαουτάρο: «Απογοητεύτηκα με τον Λουκάκου, είχα προτάσεις από Σαουδική Αραβία»

Λαουτάρο: «Απογοητεύτηκα με τον Λουκάκου, είχα προτάσεις από Σαουδική Αραβία»

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες μίλησε στην ιταλική Gazzetta για τις προτάσεις που είχε από την Σαουδική Αραβία, αλλά και για την υπόθεση του Λουκακού.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες δέχτηκε προτάσεις από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, όμως ο ίδιος αρνήθηκε τα 240 εκατομμύρια ευρώ για να μετακομίσει στη Μέση Ανατολή.

Ο Αργεντίνος επιθετικός μίλησε στη Gazzetta dello Sport και εξήγησε το λόγο που δεν θέλει να φύγει από την Ίντερ, ενώ του έγινε ερώτηση για την υπόθεση του Λουκάκου.

Διαβάστε επίσης: Η «δίχως λόγια» επικράτηση του Ολυμπιακού στο Ibrox

Συγκεκριμένα απάντησε: «Δέχτηκα τεράστιες προσφορές από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, είναι αλήθεια. Όμως, είμαι πολύ χαρούμενος στην Ίντερ και στο Μιλάνο, δεν υπάρχει περίπτωση και λόγος να αλλάξω. Είμαι ο αρχηγός εδώ, η Ίντερ είναι το δεύτερό μου σπίτι. Αισθάνομαι αγαπητός από την πρώτη μέρα. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ».

Ενώ όσον αφορά τον Λουκάκου: «Απογοητεύτηκα με τον Ρομέλου, είναι η αλήθεια. Προσπάθησα να του τηλεφωνήσω αυτές τις ημέρες που υπήρχε χάος, αλλά δεν μου απάντησε ποτέ και το ίδιο έκανε και με άλλους συμπαίκτες μας. Απογοητεύτηκα, αλλά εντάξει. Είναι επιλογή του».

Θυμίζουμε πως ο Λουκάκου μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Ίντερ, επέστρεψε στην Τσέλσι και ζητούσε μόνο… Ίντερ, αλλά το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε επαφές με την Γιουβέντους για νέο δανεισμό, όμως η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει ακόμα αρκετά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ