Μίλαν: Ανακοίνωσε τον Σάμουελ Τσουκουέζε για τα επόμενα 5 χρόνια

Μίλαν: Ανακοίνωσε τον Σάμουελ Τσουκουέζε για τα επόμενα 5 χρόνια

Παίκτης της Μίλαν με κάθε επισημότητα είναι ο Σάμουελ Τσουκουέζε, ο οποίος θα φοράει τα «ροσονέρο» χρώματα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στην ανακοίνωση του Σάμουελ Τσουκουέζε προχώρησε η Μίλαν αφού τα βρήκε σε όλα με την Βιγιαρέαλ για την απόκτηση του, με τον παίκτη να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 5 χρόνων, έως και το καταλοκαίρι του 2028.

Η χρυσή τομή, μεταξύ Βιγιαρέαλ και Μίλαν, βρέθηκε στα 28 εκατομμύρια ευρώ από τα οποία τα 8 εκατομμύρια θα δωθούν σε μορφή μπόνους επίτευξης στόχων που έχουν συμπεριληφθεί στη συμφωνία των δύο συλλόγων.

Διαβάστε επίσης: Ένα (ακόμη) παιδί του Μαρτίνεθ για τα άκρα – Τι παίζει με τον Κένεντι της Βαγιαδολίδ- Δύο wingers παίρνει ο Ολυμπιακός

Έτσι, ο Νιγηριανός «winger» αφήνει τη Βιγιαρέαλ και τη LaLiga μετά από έξι χρόνια, με την πρώην πλέον ομάδα του να τον είχε αποκτήσει έναντι 500 χιλιάδων ευρώ το καλοκαίρι του 2017 από την Diamond Academy. Από το 2018 που ο Τσουκουέζε είναι μέλος της πρώτης ομάδας της Βιγιαρεάλ, έχει πραγματοποιήσει 207 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 37 γκολ και 31 ασίστ, έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση του UEFA Europa League τη σεζόν 2020/21 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επίσης, από όταν πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την Βιγιαρεάλ, μόνο ο Λιονέλ Μέσι και ο Βινίσιους έχουν περισσότερες επιτυχημένες ντρίμπλες από τον Τσουκουέζε σε επίπεδο LaLiga, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια έχοντας 13 γκολ και 11 ασίστ.

Η ανακοίνωση της Μίλαν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ