Ανακοίνωσε τον Κυριακόπουλο η Μόντσα

Επίσημα παίκτης της Μόντσα είναι ο Γιώργος Κυριακόπουλος, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του με δανεισμό από τη Σασουόλο.

Την απόκτηση του Γιώργου Κυριακόπουλου με δανεισμό από τη Σασουόλο για την επόμενη σεζόν, επισημοποίησε η Μόντσα.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ θα συνεχίσει να αγωνίζεται επί ιταλικού εδάφους με τη φανέλα της ομάδας της Λομβαρδίας, ενώ στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχουν όροι και για υποχρεωτική οψιόν αγοράς εφόσον εκπληρωθούν κάποιοι συγκεκριμένοι όροι.

Διαβάστε επίσης: Ας τους αφήσουμε να δουλέψουν…

Η ανακοίνωση της Μόντσα:

«Νέος παίκτης της Μόντσα είναι ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο Έλληνας μπακ έρχεται από τη Σασουόλο, σε προσωρινή βάση έως τις 30 Ιουνίου 2024, με υποχρέωση αγοράς εφόσον ικανοποιηθούν ορισμένες προϋποθέσεις.

Γεννημένος στην Πάτρα στις 5 Φεβρουαρίου 1996, ανδρώθηκε στον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο και έγραψε συνολικά 74 συμμετοχές και 6 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στη Σασουόλο, όπου έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A στις 3 Νοεμβρίου 2019, κόντρα στη Λέτσε. Μετά από τρεισήμισι σεζόν με τα νεροβέρντε, με 94 συμμετοχές και 2 γκολ, τον Ιανουάριο του 2023 δόθηκε δανεικός στην Μπολόνια, όπου έπαιξε 12 παιχνίδια, φτάνοντας τις 102 συνολικά συμμετοχές στη Serie A.

Ο Κυριακόπουλος είναι η πέμπτη καλοκαιρινή απόκτηση της AC Monza: ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ, ικανός να παίξει τόσο ως μπακ όσο και ως μέσος, έχει 7 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας.

Καλώς ήρθες Γιώργο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ