Ίντερ: Ανακοίνωσε τον Κάρλος Αουγκούστο

Ίντερ: Ανακοίνωσε τον Κάρλος Αουγκούστο

Τον 24χρονο Βραζιλιάνο, Κάρλος Αουγκούστο, ανακοίνωσε η Ίντερ από την Μόντσα, καλύπτοντας το κενό του Γκόσενς που οδεύει προς την Ουνιον Βερολίνου.

Στην ανακοίνωση του 24χρονου αριστερού μπακ Κάρλος Αουγκούστο προχώρησε η Ίντερ από την Μόντσα, δημιουργόντας ένα πολλά υποσχόμενο δίδυμο στην αριστερή πλευρά της, μαζί με τον Ντι Μάρκο.

Οι «νερατζούρι» κέρδισαν στον ανταγωνισμό την Γιουβέντους η οποία είχε δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για τον παίκτη, ωστόσο ο σύλλογος του Μιλάνου κινήθηκε γρήγορα και εξασφάλισε την υπογραφή του Αουγκούστο.

Διαβάστε επίσης: Ο Σκάρπα στον Ολυμπιακό – Την Πέμπτη στην Ελλάδα για τις υπογραφές

Ο Αουγκούστο αποκτήθηκε από την Μόντσα τον Σεπτέμβριο του 2020 έναντι 4.2 εκατομμυρίων ευρώ από την Κορίνθιανς. Συνολικά, κατέγραψε 107 συμμετοχές με την τέως ομάδα του, έχοντας 12 γκολ και 11 ασίστ.

Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια με την Μόντσα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχοντας 6 τέρματα και 5 πάσες που οδήγησαν σε γκολ.

Κάπως έτσι, η Ίντερ βρήκε τον αντικαταστάτη του Ρόμπιν Γκοσένς, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από το «Τζουζέπε Μεάτσα» μετά από μόλις μία σεζόν για λογαριασμό της Ουνιόν Βερολίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ