Ίντερ: Επιστρέφει μετά από 13 χρόνια ο Αρναούτοβιτς

Ίντερ: Επιστρέφει μετά από 13 χρόνια ο Αρναούτοβιτς

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ίντερ είναι ο Μάρκο Αρναούτοβιτς, αφού οι «νερατζούρι» έφτασαν σε συμφωνία με την Μπολόνια έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Φόρμουλα που πετυχαίνει δεν αλλάζει, γι’ αυτό η Ίντερ μετά την αποχώρηση του έμπειρου Έντιν Τζέκο για την Φενέρμπαχτσε, κινήθηκε γρήγορα ώστε να υπογράψει έναν επίσης έμπειρο επιθετικό (Αρναούτοβιτς) που θα πλαισιώσει τους Λαουτάρο Μαρτίνεζ, Χοακίν Κορέα και Μάρκους Τουράμ στην γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ίντερ ήρθε σε συμφωνία με την Μπολόνια για την απόκτηση του 34χρονου επιθετικού, Μάρκο Αρναούτοβιτς βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Διαβάστε επίσης: Πιέζει την Βελέζ ο Ορτέγκα – «Θέλει να φύγει για τον Ολυμπιακό» (pic)

Έτσι, ο Αυστριακός θα φορέσει ξανά την φανέλα της Ίντερ μετά από 13 χρόνια. Τη σεζόν 2009/10, είχε αποκτηθεί από τους «νερατζούρι» ως δανεικός απο την Τβέντε, ωστόσο δεν κατάφερε τότε να «πείσει» καθώς κατέγραψε μόλις 3 συμμετοχές στη Serie A. Αξιοσημείωτο είναι πως εκείνη τη σεζόν η Ίντερ έμελλε να γράψει ιστορία καθώς ο σύλλογος του Μιλάνου έφτασε στην κατάκτηση του «τρεμπλ» (πρωτάθλημα, κύπελλο, Champions League) υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο.

Από τον Αύγουστο του 2021 όταν και τον απέκτησε η Μπολόνια, έχει πετύχει 25 τέρματα σε 58 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί σε Βέρντερ Βρέμης, Στόουκ, Γουέστ Χαμ και Σανγκάι μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ