Μπολόνια: «Κινείται για Δουβίκα, αλλά υπάρχει απόσταση»

Μπολόνια: «Κινείται για Δουβίκα, αλλά υπάρχει απόσταση»

Στο στόχαστρο της Μπολόνια έχει μπει ο Έλληνας σέντερ φορ της Ουτρέχτης, Τάσος Δουβίκας, όπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες Ιταλοί και Ολλανδοί

Η Μπολόνια βρίσκεται ενεργή στην μεταγραφική αγορά προκειμένου να καλύψει το σημαντικό κενό που άφησε στην επίθεσή της ο Μάρκο Αρναούτοβιτς που μετακόμισε στην Ίντερ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ολλανδία αλλά και την Ιταλία, η Μπολόνια έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 24χρονο Έλληνα επιθετικό της Ουτρέχτης, Αναστάσιο Δουβίκα, για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί αρκετοί σύλλογοι για την απόκτησή του σ’ αυτό το μεταγραφικό παράθυρο.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο του Μαρτίνεθ για την Τσουκαρίτσκι: Οι δεδομένοι και τα ερωτηματικά

Γενικά ο παίκτης που αποτελεί διακαή πόθο της Μπολόνια το φετινό καλοκαίρι και για τον οποίο κατέθεσε και επίσημη πρόταση, είναι ο Φρόιλερ της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά ο δανεισμός του δεν προχώρησε για την ώρα.

Σε δεύτερο πλάνο βρίσκεται η ενίσχυση της γραμμή κρούσης της Ιταλικής ομάδας, με το όνομα του Δουβίκα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων αλλά, σύμφωνα με τον Gianluca Di Marzio υπάρχει απόσταση μεταξύ της προσφοράς της Μπολόνια και στα όσα ζητάει η Ουτρέχτη.

Η χρηματιστηριακή αξία του Δουβίκα ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ, με τον Έλληνα σέντερ φορ να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολλανδικό σύλλογο έως το 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ