Ρόμα: Είπε «ναι» ο Λουκάκου και οδεύει δανεικός στην ομάδα του Μουρίνιο

Ρόμα: Είπε «ναι» ο Λουκάκου και οδεύει δανεικός στην ομάδα του Μουρίνιο

Ρόμα και Λουκάκου έχουν φτάσει σε συμφωνία, με τους «τζιαλορόσι» να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του παίκτη.

Η Ρόμα βρήκε τον επιθετικό που έχαχνε (Λουκάκου) ώστε να καλύψει τον Τάμι Έιμπραχαμ, ο οποίος δεν μπορεί να βοηθήσει τους «τζιαλορόσι» καθώς βρίσκεται στα «πιτς» εξαιτίας τραυματισμού και αναμένεται να επιστρέψει μετά την αλλαγή του χρόνου.

Έτσι, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε απομείνει μόνο με έναν κεντρικό επιθετικό στο ρόστερ (Μπελότι), ωστόσο όπως φαίνεται ο Ρομέλου Λουκάκου θα μετακομίσει στην Ρώμη, μετά την συμφωνία της Ρόμα με τον παίκτη όσον αφορά τον δανεισμό του Βέλγου επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Οδεύει προς Αραβία ο Νάρεϊ

Το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση του «deal» είναι η Ρόμα με την Τσέλσι να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του Λουκάκου, ώστε ο 30χρονος επιθετικός να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ιταλίας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Μετά την Ίντερ, η Ρόμα θα γίνει ο δεύτερος Ιταλικός σύλλογος στον οποίο θα αγωνιστεί ο Λουκάκου. Στους «νερατζούρι» ο 30χρονος Βέλγος έχει αγωνιστεί τρεις σεζόν (2019/20, 2020/21, 2022/23), έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ιταλίας (2020/21), ένα κύπελλο Ιταλίας (2022/23), ένα ιταλικό Σούπερ Καπ (2022/23), ενώ ήταν πέρυσι έφτασε με την Ίντερ στον τελικό του UEFA Champions League.

Το 2021 αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Ιταλία και σε 97 συμμετοχές συνολικά στο πρωταθλημα της Serie A έχει 57 γκολ και 18 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ