Κάλιαρι: Στην Ιταλία για τα ιατρικά ο Χατζηδιάκος

Κάλιαρι: Στην Ιταλία για τα ιατρικά ο Χατζηδιάκος

Ήταν γνωστό το ενδιαφέρον της Κάλιαρι για τον Χατζηδιάκο και φαίνεται πως παίρνει επίσημη μορφή η συμφωνία με την Άλκμααρ, με τον παίκτη να βρίσκεται στην Σαρδηνία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Κάλιαρι και Άλκμααρ μπορεί να άργησαν αλλά έφτασαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του Παντελή Χατζηδιάκου στην Ιταλική ομάδα.

Η Άλκμααρ «άναψε» το πράσινος φως ώστε να γίνει η μεταγραγή του Έλληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, με τον Χατζηδιάκο να προβάρει πλέον τη φανέλα της Κάλιαρι, καθώς απομένει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου ώστε να γίνει επίσημη η μετακίνησή του στη Serie A.

Διαβάστε επίσης: Φρανσίσκο Ορτέγκα: Ένας φουλ μπακ που αναβαθμίζει την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού (vids)

Το ποσό στο οποίο οι δύο σύλλογοι έδωσαν τα χέρια για το «deal», υπολογίζεται στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ (2 εκατ. + 500 χιλ. μπόνους επίτευξης στόχων), με τον 27χρονο Χατζηδιάκο να βρίσκεται από χθες στην Σαρδηνία προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ωστόσο, το ντεμπούτο του με την Κάλιαρι θα καθυστερήσει να γίνει, καθώς έχει συμφωνηθεί από τα δύο κλαμπ ο Χατζηδιάκος να ενταχθεί στους νεοφώτιστους της Serie A μετά τη ρεβάνς της ΑΖ με την Μπραν για τα play-offs του UEFA Europa Conference League. Αυτό θα γίνει επειδή θέλει να βοηθήσει τον σύλλογο της Eredivisie να προκριθεί στους ομίλους της 3ης κατά σειρά ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το πρώτο ματς του ζευγαριού έληξε ισόπαλο 1-1 με εκείνον σκόρερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ