Μπολόνια – Έμπολι 3-0: «Καθάρισε» ο Ορσολίνι

Μπολόνια – Έμπολι 3-0: «Καθάρισε» ο Ορσολίνι

Με «χατ-τρικ» του Ρικάρντο Ορσολίνι ( 21', 66', 90+1'), η Μπολόνια νίκησε με 3-0 την Έμπολι στο «Ρενάτο Νταλ' Άρα» και επέστρεψε στις νίκες.

Η Μπολόνια όντας ανώτερη της Έμπολι καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Ρικάρντο Ορσολίνι, επικράτησε με 3-0 της ομάδας του Αντρατζόλι στο «Ρενάτο Νταλ’Άρα» για την 7η αγωνιστική της Serie A.

Με τους αμυντικούς της Έμπολι να μην μπορούν να σταματήσουν τον Ρικάρντο Ορσολίνι, ο Ιταλός μεσοεπιθετικός έμοιζε ασταμάτητος και με τρία προσωπικά τέρματα (21′, 66′, 90+1′) οδήγησε την ομάδα του στην δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, με 3-0. Παράλληλα, τερμάτισε το σερί των τριών ισοπαλιών που έτρεχε η ομάδα του Τιάγκο Μότα.

Διαβάστε επίσης: Οι διαστάσεις των Ζωσιμάδων, η αλλαγή του Μαρτίνεθ και η συζήτηση για το περσινό 2-2

Με την συμπλήρωση 21′ λεπτών στην αναμέτρηση, ο Ορσολίνι έπειτα από πολύ όμορφη προσωπική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή της Έμπολι και με ένα δυνατό σουτ, νίκησε Μπερίσα για το 1-0. Στο 66ο λεπτό, αυτή την φορά έπειτα από όμορφη πάσα του Φέργκιουσον, ο 26χρονος αφού δημιούργησε χώρο για να εκτέλεσει, στόχευσε σωστά και διαμόρφωσε το 2-0 για τους «ροσομπλού».

Στην συνέχεια η ομάδα του Τιάγκο Μότα διαχειρίστηκε το υπέρ προβάδισμα, ωστόσο ο Ορσολίνι φρόντισε να «κλειδώσει» την νίκη στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του, όταν και πάλι μέσα από την περιοχή, εκτέλεσε τον Μπερίσα για το τελικό 3-0.

Η Μπολόνια πέτυχε την δεύτερη νίκη της στην Seria A και έφτασε τους 10 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές. Από την άλλη, η Έμπολι υπέστη την 6η της ήττα στο πρωτάθλημα, όντας εντός ζώνης υποβιβασμού με 3 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ