Το αδιανόητο που συνέβη με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ έχει να γίνει 28 χρόνια! (vid)

Το αδιανόητο που συνέβη με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ έχει να γίνει 28 χρόνια! (vid)

Η Ίντερ τα βρήκε σκούρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαλερνιτάνα, αλλά η αλλαγή του Λαουτάρο Μαρτίνεζ αποδείχθηκε καθοριστική καθώς ο Αργεντίνος επιθετικός σκόραρε τέσσερα γκολ και έκανε κάτι το οποίο έχει να συμβεί από τη σεζόν 1994-95.

Η Ίντερ δεν βρισκόταν και στα καλύτερα της έχοντας γνωρίσει την ήττα από την Σασουόλο (2-1) μεσοβδόμαδα και τα πράγματα έδειχναν ότι στο παιχνίδι με τη Σαλερνιτάνα θα συμβεί κάτι παρόμοιο.

Όλα αυτά μέχρι ο Σιμόνε Ινζάγκι να ρίξει στο ματς τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ και να σώσει την παρτίδα για την ομάδα του. Με το σκορ στο 0-0 και την Ίντερ να κινδυνεύει να κάνει ακόμη μία γκέλα ο Ιταλός προπονητής αντικατέστησε στον Σάντσες με τον Αργεντίνο επιθετικό στο 55′. Που να ήξερε όμως τι θα συνέβαινε…

Διαβάστε επίσης: Τα «Football Stories» για τον Δημήτρη Μωυσιάδη δεν είναι μόνο αθλητισμός… αλλά και κουλτούρα

Πρώτα στο 62′ ξεκίνησε τον προσωπικό χωρό των γκολ και «έσπασε» το ρόδι κόντρα στη Σαλερνιτάνα. Στο 77′ διπλασίασε το προβάδισμα των «νερατζούρι» και στο 85′ έκανε χατ-τρικ από την άσπρη βούλα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε τέσσερα λεπτά αργότερα και πετυχαίνοντας το 9ο γκολ του στην Serie A, διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Παράλληλα έκανε κάτι το οποίο έχει να γίνει από την σεζόν 1994-95, όπου η νίκη πίστωνε τρεις βαθμούς.

Ο 26χρονος φορ έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε αγώνα της Serie A έχοντας μπει ως αλλαγή. Ιστορική βραδιά για τον ίδιο που επανέφερε μόνος του την Ίντερ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ