«Ο Ζαλέφσκι στοιχημάτισε την κάρτα του και την πήρε στο 94’»

«Ο Ζαλέφσκι στοιχημάτισε την κάρτα του και την πήρε στο 94’»

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Νίκολα Ζαλέφσκι είχε στοιχηματίσει να δεχθεί κίτρινη κάρτα στο ματς της Ρόμα με τη Σαλερνιτάνα τον περασμένο Μάιο με την πλευρά του παίκτη είναι έτοιμη να καταθέσει μήνυση.

Το ιταλικό ποδόσφαιρο βρίσκεται από «πυρά» σφοδρών κατηγοριών. Ήδη Φατζιόλι, Τονάλι και Ζανιόλο είναι μερικά από τα ονόματα που αποκαλύφθηκαν για τη σχετική κατηγορία με ακόμη τρεις προέδρους να εμπλέκονται.

Ο Νίκολα Ζαλέφσκι είναι ο τελευταίος που κατηγορείται για τον ίδιο λόγο με τα ιταλικά μέσα να αναφέρουν πως ο χαφ της Ρόμα είχε στοιχηματίσει να δεχθεί κίτρινη κάρτα.

Συγκεκριμένα για την 36η αγωνιστική της Serie A απέναντι στη Σαλερνιτάνα. Τότε ο 21χρονος Πολωνός είχε «κιτρινιστεί» στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων σε μία κίνηση που απ’ ότι φαίνεται επωφελήθηκε ο ίδιος.

Η ιστορία δεν τελειώνει εκεί καθώς η πλευρά του παίκτη είναι έτοιμη να καταθέσει μήνυση στον Φαμπρίτσιο Κορόνα ο οποίος μοιράζει τα ονόματα από εδώ και από εκεί. Ο λόγος είναι διότι ο ίδιος ο Ζαλέφσκι δεν γνώριζε για την υπόθεση και πως ο Κορόνα είχε πάνω από πέντε μηνύματα από την μητέρα του παίκτη να μην δημοσιεύσει πληροφορίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ