«Ο Φατζιόλι στοιχημάτισε πάνω από 1 εκατομμύριο σε λίγους μήνες – Αυτός «έμπλεξε» τους Τζανιόλο και Τονάλι

«Ο Φατζιόλι στοιχημάτισε πάνω από 1 εκατομμύριο σε λίγους μήνες – Αυτός «έμπλεξε» τους Τζανιόλο και Τονάλι

Σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των τριών Ιταλών ποδοσφαιριστών και δη του Φατζιόλι.

Η είδηση που ξέσπασε χθες στην Ιταλία πυροδότησε «βόμβα» στα θεμέλια του τόσο της χώρας, όσο και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τους Ιταλούς, Σάντρο Τονάλι, Νικολό Τζανιόλο και Νικολό Φατζιόλι, οι από χθες κατηγορούνται για παράνομο στοιχηματισμό ακόμη και σε παιχνίδια που αγωνιζόντουσαν!

Με νέες πληροφορίες η Repubblica βάζει «φωτιά» στην υπόθεση, αναφέροντας αυτός που έχει την μεγαλύτερη ευθύνη είναι ο Νικολό Φατζιόλι της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 22χρονος είναι εθισμένος στο στοίχημα, έχοντας χαλάσει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ σε διάστημα ελάχιστων μηνών.

Το σοκαριστικό όμως δεν βρίσκεται μόνο εκεί. Ο παίκτης της Γιουβέντους λόγω του εθισμού του, έμπλεξε μέσα σε αυτή την υπόθεση τους φίλους του, Νικολό Τζανιόλο και Σάντρο Τονάλι, τους οποίους και συνέδεσε με μάνατζερ που ασχολούνται αποκλειστικά με το στοίχημα ώστε να τους προωθεί ασφαλή στοιχήματα.

Παράλληλα χρησιμοποιούσαν παράνομες ιστοσελίδες οι οποίες λειτουργούσαν σύμφωνα με την αγορά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ