Εξελίξεις με Μπόατενγκ

Εξελίξεις με Μπόατενγκ

Τι συμβαίνει με τον Ζερόμ Μπόατενγκ. Και άλλη ομάδα στο προσκήνιο.

Καλά κρατεί ο… χαμός για τον Ζερόμ Μπόατενγκ.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης και στο εξωτερικό, αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν στην υπόθεση και τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην εθνική Βουλγαρίας: Μεγάλες μπηχτές από Ντεσπόντοφ!

Οι Γερμανοί διατηρούν την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στους πιθανούς προορισμούς του Μπόατενγκ, ενώ την ίδια ώρα, τοποθετείται στο κάδρο και ένας νέος σύλλογος: Η Ρόμα.

Οπως αναφέρουν στο εξωτερικό, ο έμπειρος στόπερ έχει προταθεί στους Τζιαλορόσι, με τον Ζοζέ Μουρίνιο όμως, να μη δείχνει ιδιαίτερα… ζεστός για την περίπτωσή του.

Στον ιταλικό Τύπο σημειώνουν, πως στο στρατόπεδο της Ρόμα προβληματίζονται τόσο για την ηλικία του, όσο και για τη φυσική του κατάσταση.

Θυμίζουμε, πως σε συνέντευξή του στη γερμανική Bild, ο Μπόατενγκ έδειξε «διψασμένος» για νέες περιπέτειες και προκλήσεις: «Είμαι έτοιμος για νέα καθήκοντα, είμαι σε άριστη κατάσταση και απέχω πολύ από το να έχω φτάσει ακόμα στο τέλος. Νιώθω απίστευτη ενέργεια κάθε μέρα και την επιθυμία να δείξω ξανά σε όλους. Το μέλλον μου βρίσκεται στο εξωτερικό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ