Γιουβέντους – Βερόνα 1-0: Ο Καμπιάσο τη λύτρωσε στο 90+7′

Γιουβέντους – Βερόνα 1-0: Ο Καμπιάσο τη λύτρωσε στο 90+7′

Ο Καμπιάσο λύτρωσε τη Γιουβέντους στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων δίνοντας τρεις υπερπολύτιμους πόντους στην ομάδα του κόντρα στη Βερόνα (1-0) για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Η Γιουβέντους έχασε ευκαιρίες, της ακυρώθηκαν δύο γκολ, είχε δοκάρι αλλά ο Καμπιάσο «έσπασε» το ρόδι στο 90+7′ δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι ήταν άκρως επιθετικοί και στο 13′ ο Κιν άνοιξε το σκορ αλλά ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR το οποίο έδειξε ότι υπήρχε οφσάιντ. Όλο το πρώτο ημίχρονο αποτελούταν από ευκαιρίες που σπαταλήθηκαν για να γίνει το 1-0 με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.

Διαβάστε επίσης: Αυτά που κάνει ο Μπέλινγκχαμ είναι απλά αδιανόητα… (vids)

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Κιν ξαναβρήκε δίχτυα αλλά για δεύτερη φορά το VAR του ακύρωσε το γκολ για φάουλ στην εξέλιξη της φάσης. Στο 87′ ο Κιέζα σουτάρει εντός της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι.

Ο Καμπιάσο στο 90+7′ αποδείχθηκε ο ήρωας των μπιανκονέρι καθώς με δικό του σουτ μετά από μπέρδεμα στην περιοχή έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Η Γιουβέντους «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο -1 από την Ίντερ και στο -2 από τη Μίλαν με μία αγωνιστική παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ