Η ποδοσφαιρική λογική & το 19/19

Η ποδοσφαιρική λογική & το 19/19

Ντέρμπι του Μάντσεστερ σήμερα και σπουδαία ευρωπαϊκά παιχνίδια με επιλογές που πληρώνουν στα σίγουρα.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Στοιχηματική ομορφιά το τελευταίο Σάββατο του Οκτώβρη, με +143.3 μονάδες απολογισμό έκλεισε η στήλη κι επέστρεψε στα “πράσινα” το συνολικό ταμείο του έτους! 3/3 βασικά πονταρίσματα με το 2 & Under 4.5 της Γαλατασαράι, το G/G & Over 2.5 στο Βόλο και Over 3 στο Μπαρσέλος. Βγήκε και το παρολί με buzzer beater της Γιουβέντους, αφού επιβεβαιώθηκαν εύκολα το Over 2.5 στο Άουγκσμπουργκ και ο άσος στα αγαπημένα Άδανα.

Διαβάστε επίσης: Αταμάν: Τον Αύγουστο έπαιρνε θέση στο F4 τον Νοέμβρη θα πάρει «3άρι» και «γκαρντ»

Ο απίστευτος Μπέλιγχαμ μας έσπασε το χινάρι στο clasico, στο οποίο παραδόξως δεν “κιτρινίστηκε” ο πανταχού παρών Γκάβι. Τέλος δεν σκόραρε κάποιο από τα 5 γκολ της Άρσεναλ ο Μαρτινέλι.

Με καλή κάβα από τα χθεσινά λοιπόν πάμε στα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος που διαλέξαμε.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

Η Γιουνάιτεντ έκανε τρεις σερί νίκες με τα ψέματα, την Τρίτη σε must win παιχνίδι παρουσιάστηκε ξανά νωθρή, δίχως την απαραίτητη συγκέντρωση και ισορροπία. Επικράτησε με τύχη και ήρωες τους μέχρι πρότινος αρνητικούς πρωταγωνιστές της.

Η Σίτι από την άλλη είναι σχεδόν πλήρης κι αρχίζει να βρίσκει ξανά ρυθμό. Ο Ρόδρι δίνει την ασφάλεια στη μεσαία γραμμή, ο Χάαλαντ ζεστάθηκε ξανά με τρία γκολ μετά τη διακοπή κι ο Ντοκού προσφέρει έκρηξη και κάθετο παιχνίδι στα άκρα.

Δεν μπορούν να συγκριθούν οι δύο ομάδες τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Γιουνάιτεντ δεν έχει καμία συνοχή στο παιχνίδι της, λείπουν οι εντάσεις και θα υποφέρει να κρατήσει μπάλα απέναντι στην αρμάδα του Γκουαρδιόλα. Η ποδοσφαιρική λογική φωνάζει για μία πειστική νίκη των “πολιτών” και θα την ασπαστούμε. Επιλογή το Μαν. Σίτι -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.15.

Έξτρα ποντάρισμα από το Old Trafford το Over 0.5 σουτ εντός εστίας για τον Ντοκού, σε απόδοση 2.57. Ο Βέλγος εξτρέμ έχει αποκτήσει πολύ σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση των επιθέσεων της Σίτι. Ο Γκουαρδιόλα επιδιώκει να τον απομονώνει με το αντίπαλο μπακ και αυτός ψάχνει διαρκώς το τελείωμα αφού συγκλίνει με το δεξί. Στην Πρέμιερ Λιγκ έχει 2.0 σουτ μέσο όρο ανά παιχνίδι, 0.7 εντός εστίας και στο Champions League 1.7 και 1.3 αντίστοιχα.

Πεντίκσπορ – Φενέρμπαχτσε

Δεν θα χρειαστεί να μπει στο αεροπλάνο η Φενέρμπαχτσε για να συνεχίσει το απίθανο νικηφόρο σερί που έχει χτίσει από το ξεκίνημα της σεζόν. Την Πέμπτη ο κόουτς Καρτάλ έδωσε ανάσες στο βασικό μεσοεπιθετικό κορμό και το πλάνο δουλεύει ρολόι.

Οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη τους νίκη στο Ικόνιο την περασμένη αγωνιστική, με πολύ αμυντικό πλάνο και το ίδιο θα εφαρμόσουν σήμερα. Με την φόρα που έχει πάρει η Φενέρ μοιάζει πολύ πιθανό να κάνει το 19/19 σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη. Στα 4 φετινά της διπλά για την Super Lig δεν δέχθηκε γκολ και δεν συνηθίζει να ανοίγει το τέμπο μακριά από το “Σαράτσογλου”. Επιλογή το 2 & Under 4.5 σε απόδοση 1.91.

Ίντερ – Ρόμα

Η Ίντερ χτίζει νέο αήττητο σερί (4-1-0), αλλά στα δύο τελευταία εντός η άμυνά της έκανε νερά, δέχθηκε γκολ κι από Μπολόνια κι από Σάλτσμπουργκ. Η Ρόμα έχει ανεβάσει στροφές, την Πέμπτη έκανε 5 διαδοχική νίκη, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με 13 γκολ ενεργητικό σε αυτές! Πέρσι κέρδισε με ανατροπή (1-2) στο Μιλάνο, ενώ σκόραρε με γηπεδούχο την Ίντερ και στα τρία τελευταία της Serie A. Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Πιθανός σκόρερ των Ρωμαίων σήμερα ο Λουκάκου που επιστρέφει ως αντίπαλος στο “Μεάτσα”. Είναι σε τρομερή κατάσταση ο Βέλγος, βρήκε δίχτυα στις 10/12 τελευταίες συμμετοχές του με τους “τζιαλορόσι” και την Εθνική Βελγίου! Θα εκτελέσει το ενδεχόμενο πέναλτι της Ρόμα και θα παίξει με έξτρα κίνητρο μετά τις απειλητικές ανακοινώσεις των “νερατζούρι” τιφόζι. Πιθανώς να τον προκαλέσουν οι αντίπαλοι στόπερ (βλ. Ατσέρμπι), πιθανώς να πανηγυρίσει έξαλλα σε περίπτωση που σκοράρει, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να “κιτρινιστεί”. Ρίσκο λοιπόν στο να σκοράρει και να δεχθεί κάρτα ο Λουκάκου σε απόδοση 10.00.

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία

Ο φετινός Αστέρας δεν έχει σχέση με την “σφιχτή” έκδοση των προηγούμενων ετών. Από το ξεκίνημα της σεζόν μετρά 8/9 Over 2.5, ενώ στα 4 ματς της Τρίπολης μπήκαν 15 γκολ! Η Λαμία κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της με ρεκόρ 3-3-2 και ταξίδεψε στην Αρκαδία με ακμαίο ηθικό και περιθώριο να παίξει πιο ελεύθερα. Έχει ποιοτικές μονάδες για να συμβάλει σε καλό παιχνίδι και το 2.38 στο Over 2.5 μοιάζει υπερβολικό. Θα το τιμήσουμε.

Άιντραχτ – Ντόρτμουντ

Από ευρωπαϊκές επιτυχίες προέρχονται αμφότερες, θα πατήσουν χορτάρι με ανεβασμένη ψυχολογία. Πιο ισορροπημένες, πιο σοβαρές ανασταλτικά και οι δύο στη φετινή σεζόν σε σχέση με τις προηγούμενες, δεν περιμένουμε να ξεφύγει ιδιαίτερα ο ρυθμός. Η Ντόρτμουντ έχει τρομερή παράδοση στο ζευγάρι, είναι δικαίως το φαβορί, αλλά η Άιντραχτ στο γήπεδό της δεν έχει ηττηθεί (4-2-0). Βρίσκουμε αξία στο αγκάνιωτο Χ σε απόδοση 3.73.

Άστον Βίλα – Λούτον

Τρομακτική η Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, με την 4αρα επί της Γουέστ Χαμ έφτασε τις 11 διαδοχικές εντός έδρας νίκες για την Πρέμιερ Λιγκ με 31 γκολ ενεργητικό! Απέναντι στα “σφυριά” σκόραρε δις ο Ντάγκλας Λουίζ, το έκανε για 6η σερί φορα στο Villa Park που είναι ρεκόρ συλλόγου! Τρια εξ αυτών τα πέτυχε με πέναλτι και δεν είναι απίθανο το σενάριο να κερδίσει ξανά εσχάτη των ποινών η ομάδα του Έμερι. Απέναντι σε μία Λούτον που αναμένεται να περάσει πολύ χρόνο μέσα στη δική της περιοχή και που θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στην άμυνα. Θα στηρίξουμε το σερί του Βραζιλιάνου χαφ, επιλογή το anytime σκοράρισμά του σε απόδοση 3.25.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Ελλάδα, Ιταλία & Πορτογαλία, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 4.68.

Πρώτη επιλογή το +2.5 χάντικαπ (1.65) του Πανσερραϊκού στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Γκαρσία έχει παρουσιαστεί εξόχως ανταγωνιστική σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια της σεζόν. Ηττήθηκε με το ζόρι (2-0) στο “Καραϊσκάκης” παίζοντας όλο το παιχνίδι με 10 παίκτες, στη Νέα Φιλαδέλφια στάθηκε όρθιος (1-1) και στο “Βικελίδης” έχασε με γκολ στα χασομέρια. Μπορεί να αγχώσει και τον Παναθηναϊκό που ξόδεψε αρκετές δυνάμεις την Πέμπτη.

Δεύτερη επιλογή το Χ2 (1.72) στο Νάπολι – Μίλαν. Η Νάπολι δεν πείθει στην εκστρατεία υπεράσπισης των σκήπτρων της  και στο “Μαραντόνα” παίζει με άγχος. Τα έχασε όλα τα φετινά δύσκολα παιχνίδια εκεί (Λάτσιο, Ρεάλ, Φιορεντίνα). Η Μίλαν συνηθίζει να αντιδρά στις ήττες, η εικόνα της παραμένει σοβαρή, παρά τις αποτυχίες με Γιουβέντους και Παρί και στον ιταλικό νότο έχει πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Έχει να ηττηθεί στην έδρα των “παρτενοπέι” από το 2018 με ρεκόρ 3-2-0 έκτοτε, πέρσι τους διέλυσε με 0-4 στο πρωτάθλημα και δύο εβδομάδες αργότερα τσέκαρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League με ισοπαλία (1-1).

Τρίτη επιλογή το 2 & Over 1.5 (1.65) στο Βιζέλα – Πόρτο. Οι γηπεδούχοι είναι μέτρια ομάδα, που δέχεται εύκολα φάσεις και μοιάζει πολύ δύσκολο να σταματήσει μία Πόρτο που επέστρεψε με φόρα από το Βέλγιο. Γύρισε “καυτός” από τον τραυματισμό του ο Εβανίλσον και η συνεργασία του με τον Ταρεμί μπορούν να διαλύσουν την άμυνα της Βιζέλα. Έναν αντίπαλο απέναντι στον οποιο ο Κονσεϊσάο μετρά μόνο νίκες (6/6).

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:30 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι  ➡ Μαν. Σίτι -1 (απόδοση 2.15)

17:30 | Αστέρας Τρίπολης – Λαμία  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.38)

18:00 | Πεντίκσπορ – Φενέρμπαχτσε  ➡ 2 & Under 4.5 (απόδοση 1.91)

19:00 | Ίντερ – Ρόμα  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.00)

Παρολί

19:30 | Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός  ➡ Πανσερραϊκός +2.5 (απόδοση 1.65)

21:45 | Νάπολι – Μίλαν  ➡ Χ2 (απόδοση 1.72)

22:30 | Βιζέλα – Πόρτο  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.65)

Χινάρι

16:30 | Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ  ➡ Χ (απόδοση 3.73)

Παίκτες

17:30 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι  ➡ Ντοκού Over 0.5 σουτ εντός εστίας (απόδοση 2.57)

Σκόρερ

16:00 | Άστον Βίλα – Λούτον  ➡ Ντ. Λουίζ anytime σκόρερ (απόδοση 3.25)

“Μπόμπα”

19:00 | Ίντερ – Ρόμα  ➡ Λουκάκου γκολ & κάρτα (απόδοση 10.00)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ