Φινλανδός επιχειρηματίας ετοιμάζει πρόταση εξαγοράς για την Ίντερ

Φινλανδός επιχειρηματίας ετοιμάζει πρόταση εξαγοράς για την Ίντερ

Έρχεται γερό «μπάσιμο» για την εξαγορά της Ίντερ, από Φινλανδό επιχειρηματία, με τα ποσά να είναι πάνω των δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο Φινλανδός επιχειρηματίας, Τόμας Ζιλιάκους, δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, όμως πολύ σύντομα, όμως, ίσως είναι το νέο «αφεντικό» στην Ίντερ.

Η Ίντερ φαίνεται πως είναι έτοιμη να «γυρίσει» σελίδα! Ο Φινλανδός επιχειρηματίας, Τόμας Ζιλιάκους, πρόκειται να καταθέσει πρόταση εξαγοράς του συλλόγου από τον κινέζικο όμιλο Σούνινγκ, έναντι 2,3 δις ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Νέα σενάρια για μεταγραφή στον Ολυμπιακό – Ποιος NBAερ προστέθηκε στη λίστα του Μπαρτζώκα (vid)

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Ιταλίας, τόνισε:

«Είμαι σοβαρός, αυτή την εβδομάδα ή το αργότερο την επόμενη εβδομάδα, ο σημερινός ιδιοκτήτης της Ίντερ θα λάβει μια επαρκή προσφορά για την εξαγορά του συλλόγου».

Η εταιρεία XXICenturyCapital, που θα κάνει την πρόταση για την εξαγορά, εδρεύει στη Σιγκαπούρη, και χρειάστηκε να βρεθούν «συμπαίκτες», για να συγκεντρωθεί το υψηλό ποσό.

Η ανακοίνωση από τον ίδιο:

«Αυτήν ή το αργότερο την επόμενη εβδομάδα, ο νυν ιδιοκτήτης της Ιντερ θα λάβει επαρκή προσφορά για την εξαγορά του συλλόγου. Εχω διάφορους επενδυτές, μικρούς και μεγάλους, οικογένειες και θεσμικούς επενδυτές. Η προσφορά θα γίνει από την εταιρεία XXICenturyCapital, που εδρεύει στην Σινγκαπούρη και ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο και την μόδα», τόνισε ο Ζιλιάκους στη «La Repubblica».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ