Η Μίλαν… μετακόμισε στο Ντουμπάι

Η Μίλαν… μετακόμισε στο Ντουμπάι

Η Μίλαν άνοιξε γραφεία στο Ντουμπάι, για να ενισχύσει τους δεσμούς της με βασικούς εταίρους στη Μέση Ανατολή.

Η Μίλαν άνοιξε έδρα στο Ντουμπάι για να ενισχύσει τους δεσμούς της με βασικούς εταίρους στη Μέση Ανατολή, αξιοποιώντας παράλληλα εμπορικές ευκαιρίες στην περιοχή, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (13/11) από τον ιταλικό σύλλογο.

Η περιοχή του Κόλπου είναι ολοένα και πιο σημαντική για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με πλούσια σε πετρέλαιο έθνη όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ να έχουν αγοράσει συλλόγους κορυφαίου επιπέδου, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία και η Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία.

Διαβάστε επίσης: Πέρασε (και) τον Ελ Αραμπί ο Φορτούνης και βγήκε στο κυνήγι του Ζιοβάνι…

Παίκτες σταρ όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίζουν στη Σαουδική Αραβία, ενώ το Κατάρ φιλοξένησε το Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών πέρυσι.

Η Μίλαν είχε ανακοινώσει πέρυσι τα σχέδιά της να ανοίξει γραφεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), λέγοντας ότι είχε 2,5 εκατομμύρια οπαδούς στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βρίσκεται ο κύριος συνεργάτης της Μίλαν και η ναυαρχίδα της αεροπορικής εταιρείας Emirates του Ντουμπάι -χορηγός από το 2007- της οποίας το λογότυπο έχει τυπωθεί στις φανέλες που φορούν οι παίκτες τους από το 2010.

Το… άνοιγμα στον Κόλπο, είναι ένα περαιτέρω βήμα στην ανάπτυξη του συλλόγου υπό την ηγεσία της αμερικανικής επενδυτικής εταιρείας RedBird Capital Partners, η οποία απέκτησε τους επτά φορές πρωταθλητές Ευρώπης το 2022 σε συμφωνία 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Οι «ροσονέρι» βρίσκονται τρίτοι στη βαθμολογία της Serie A με 23 βαθμούς, μετά την ισοπαλία (2-2) με τη Λέτσε το Σάββατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ