Ο Γιακουμάκης σκόραρε, ωστόσο η Ατλάντα δεν γλίτωσε τον αποκλεισμό (vid)

Ο Γιακουμάκης σκόραρε, ωστόσο η Ατλάντα δεν γλίτωσε τον αποκλεισμό (vid)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρήκε για ακόμη μια φορά δίχτυα με την φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του η οποία αποκλείστηκε στη φάση των «16» των πλέι οφ του MLS.

Άδοξα τελείωσε η σεζόν για τον Γιώργο Γιακουμάκη…

Ο Κρητικός φορ βρήκε δίχτυα για ακόμη μια αναμέτρηση, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την Ατλάντα Γιουνάιτεντ η οποία ηττήθηκε με 4-2 από την Κολόμπους Κρου μένοντας έτσι εκτός συνέχειας από τα play off του MLS.

Διαβάστε επίσης: Πέρασε (και) τον Ελ Αραμπί ο Φορτούνης και βγήκε στο κυνήγι του Ζιοβάνι…

Η Ατλάντα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό να μειώνει προσωρινά δύο λεπτά αργότερα (στο 35’) σε 3-1.

Στην πρώτη παρουσία του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Γιώργος Γιακουμάκης κατέγραψε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 18 γκολ, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ.

Πλέον για τον ίδιο ακολουθούν οι υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα μιας και ο ίδιος βρίσκεται στις επιλογές του Γκουστάβο Πογιέτ για το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία την προσεχή Παρασκευή και το σπουδαίο ματς με τη Γαλλία στη Νέα Φιλαδέλφεια, την επόμενη Πέμπτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ