Ο Μουρίνιο, το κακό σερί της Ρόμα και η ατάκα για το σπιτικό φαγητό

Ο Μουρίνιο, το κακό σερί της Ρόμα και η ατάκα για το σπιτικό φαγητό

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε μία παράξενη εξήγηση όταν ρωτήθηκε για την απογοητευτική εκτός έδρας φόρμα της Ρόμα.

Η εικόνα της Ρόμα στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι άκρως απογοητευτική καθώς σε 6 αγώνες της Serie A, το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις 5 βαθμούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλοντας να «σβήσει τη φωτιά» έδωσε μία παράξενη αλλά ταυτόχρονα κατάλληλη εξήγησε, βάσει του χαρακτήρα του, σε αντίστοιχη ερώτηση. Ο «Special One» δικαιολόγησε την ελ λόγω κατάσταση στο… σπιτικό φαγητό που λείπει από τους παίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Έτσι σχολίασαν Γκουαρντιόλα και Κλοπ την ένταση με τον Νούνιες

Ο 60χρονος προπονητής συγκεκριμένα είπε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι η ομάδα έδωσε λιγότερα από όσα θα μπορούσε να δώσει. Αλλά πρέπει να δώσουμε περισσότερα. Με αυτούς τους οπαδούς και αυτόν τον σύλλογο δεν πρέπει να βάζεις όρια στον εαυτό σου, πρέπει πάντα να δίνεις περισσότερα.

Είχαμε άσχημα αποτελέσματα και κάποιες κακές εμφανίσεις, ναι, αλλά έλλειψη επαγγελματισμού και σεβασμού προς τους ανθρώπους ποτέ. Πρέπει όμως να δώσουμε κάτι περισσότερο.

Στην έδρα μας συνήθως το καταφέρνουμε, ακόμα και στα τελευταία λεπτά, αλλά μακριά από το σπίτι μας λείπει κάποια νοοτροπία. Πάντα μου άρεσε περισσότερο ο ανταγωνισμός του να παίζεις μακριά από την έδρα σου. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που τους αρέσει περισσότερο η άνεση του σπιτιού: όταν βγαίνουν έξω τους λείπει η μαμά τους, ο μπαμπάς τους, η γιαγιά τους ψήνοντας».

Αυτό που σώζει την Ρόμα στο κυνήγι του πρωταθλήματος είναι η συνέπειά της στις εντός έδρας αναμετρήσεις και για αυτό λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι κόντρα στην Ουντινέζε (19:00) βρίσκεται στην 7η θέση θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ