Γιουβέντους – Ίντερ 1-1: «Όρθιοι» στο Τορίνο οι «νερατζούρι»

Γιουβέντους – Ίντερ 1-1: «Όρθιοι» στο Τορίνο οι «νερατζούρι»

Γιουβέντους και Ίντερ έμειναν στο 1-1, με τους «νερατζούρι» να διατηρούν το +2 από την αντίπαλό τους και να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι στο Τορίνο όπου Γιουβέντους και Ίντερ έμειναν στο 1-1. Αποτέλεσμα που διατηρεί τους φιλοξενούμενους στην κορυφή της Serie A μετά από 13 αγωνιστικές, με +2 από την «Κυρία» που ακολουθεί.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο μέρος, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να βάζει μπροστά τη Γιούβε στο 27′ με ωραίο τελείωμα από ασίστ του Κιέζα, αλλά στο 33′ η ομάδα του Μιλάνου έφτασε στην ισοφάριση με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να πλασάρει στην κίνηση από ασίστ του Τουράμ. Το ματς δεν είχε ευκαιρίες και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πήγε… σβηστά, με τους δύο τερματοφύλακες να έχουν ήσυχο βράδυ.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο ψέμα της βαθμολογίας: 4ος στο γήπεδο, 1ος στα χαρτιά ο Παναθηναϊκός

Γιουβέντους: Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ρουγκάνι, Καμπιάζο, ΜακΚένι, Κόστιτς (89’ Σάντρο), Ραμπιό, Νικολούσι Καβίλια (61’ Λοκατέλι), Κιέζα (80’ Μίλικ), Βλάχοβιτς (80’ Κεν)

Ίντερ: Ζόμερ, Νταρμιάν, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Ντιμάρκο (70΄Κάρλος Αουγούστο), Ντάμφρις (70’ Κουαδράδο), Μχιταριάν, Τσαλχάνογλου (83’ Ασλάνι), Μπαρέλα (88’ Φρατέζι), Λαουτάρο Μαρτίνες, Τουράμ (88’ Αρναούτοβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ