«Τζιαλορόσο» και επίσημα ο Ιβάν Μαρκάνο (pic)

«Τζιαλορόσο» και επίσημα ο Ιβάν Μαρκάνο (pic)

Ο Ισπανός σέντερ μπακ ανακοινώθηκε από τη Ρόμα – Υπέγραψε για 3+1 χρόνια και θα αγωνίζεται στο πλευρό του Κώστα Μανωλά.

Συμπαίκτης με τον Κώστα Μανωλά θα είναι πλέον ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Ρόμα.

Ο Ισπανός πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, ξανασμίγει με τον Ελληνα σέντερ μπακ, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει και στους Πειραιώτες. Ο Ιβάν Μαρκάνο, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Πόρτο, πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα. Η συμφωνία με τους Τζιαλορόσι είναι για 3+1 χρόνια, με τον 30χρονο άσο να δηλώνει ότι η φιλοσοφία της Ρόμα ταιριάζει απόλυτα με τη δική του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, η Ρόμα είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, που δουλεύει καλά, βασισμένη σε ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ. Η φιλοσοφία του συλλόγου ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων. Ο Ιβάν Μαρκάνο εκτός από τον Ολυμπιακό με την Πόρτο, με την οποία έπαιξε συνολικά σε 157 παιχνίδια, στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Ράσινγκ Σανταντέρ, Βιγιαρεάλ, Χετάφε και Ρούμπιν Καζάν. Πλέον, τα επόμενα χρόνια θα αγωνίζεται στο Ολίμπικο, φορώντας τα χρώματα της ιταλικής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση με το καλωσόρισμα της Ρόμα στον Μαρκάνο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ