Βλάχοβιτς: «Η Γιουβέντους πρέπει να επιστρέψει στο Champions League»

Βλάχοβιτς: «Η Γιουβέντους πρέπει να επιστρέψει στο Champions League»

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς μίλησε για την παραμονή του στη Γιουβέντους, ενώ τόνισε πως η ομάδα αξίζει να επιστρέψει στο Champions League.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη «Gazzetta Dello Sport» o Nτούσαν Βλάχοβιτς, με τον Σέρβο σέντερ φορ να μιλά για τη σεζόν που διανύει στη Γιουβέντους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε μια ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος και επιστροφής στο Champions League, ενώ τόνισε ότι του αρέσει να αγωνίζεται στους «μπιανκονέρι».

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Βλάχοβιτς:

«Δεν είχα άγχος που δεν είχα σκοράρει για αρκετό καιρό. Δεν έχω κάποιο μυστικό εκτός από την καθημερινή δουλειά. Το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω του και τα κάτω του, όπως και η ζωή, αλλά η διαφορά είναι η ψυχολογία σου, το πόσο μπορείς να μείνεις «καθαρός» και να μην το αφήσεις να σε επηρεάσει. Δεν είχα ανησυχήσει, ήθελα απλά να βοηθήσω την ομάδα εντός και εκτός γηπέδου».

Για το αν ονειρεύονται στη Γιουβέντους την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Οι ποδοσφαιριστές πρέπει πάντα να ονειρεύονται, όλοι έχουμε τους στόχους μας, προσωπικούς αλλά και ως ομάδα. Προτεραιότητα είναι να τερματίσουμε στην τετράδα και να παίξουμε ξανά στο Champions League. Μετά θα δούμε που θα είμαστε στη βαθμολογία και τι μπορούμε να κάνουμε. Όλοι στα αποδυτήρια έχουμε την θέληση να κερδίζουμε διότι η φανέλα της Γιουβέντους το απαιτεί».

Για μια ενδεχόμενη μεταγραφή: «Ήμουν σίγουρος πως ήθελα να μείνω. Οι θόρυβοι είναι εδώ, είναι μέρος του παιχνιδιού, όμως αν ξεκινήσουμε να ακούμε τους πάντες τότε θα τρελαθούμε. Απομονώθηκα και στο τέλος είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα, είναι αυτό που ήθελα.

Είναι πολύ καλύτερο να αγωνίζεσαι στη Γιουβέντους από ό,τι φανταζόμουν. Μόνο όταν είσαι μέσα σε αυτή την ομάδα μπορείς να καταλάβεις το μέγεθός της και τι συμβαίνει γύρω. Όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση μας. Δεν είχα ποτέ αμφιβολία, ήθελα πάντα να μείνω «μπιανκονέρι»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ