Ο Γιόβετιτς υποστήριξε τον Βλάχοβιτς: «Έχει δεχτεί πάρα πολύ κριτική, ίσως και επειδή είναι ξένος.

Ο Γιόβετιτς υποστήριξε τον Βλάχοβιτς: «Έχει δεχτεί πάρα πολύ κριτική, ίσως και επειδή είναι ξένος.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς μίλησε σε ιταλικό μέσο για το αυριανό ντέρμπι της Ίντερ με την Μίλαν και παράλληλα υποστήριξε τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ο νυν παίκτης του Ολυμπιακού, Στέφαν Γιόβετις μίλησε στην Gazzeta dello Sport για το επικείμενο ντέρμπι του Μιλάνου, αυτό ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός είναι από τους παίκτες που γνωρίζουν καλά το ντέρμπι της πόλης και ίσως το μεγαλύτερο στην Ιταλία, αφού πέρασε μερικά χρόνια στην Ίντερ, με την οποία σε 33 συμμετοχές είχε 7 γκολ και 5 ασίστ.

Πιο αναλυτικά, ο Γιόβετιτς είπε: «Βλέπω πολλές ισορροπίες. Η Ίντερ έρχεται από μια ικανοποιητική σεζόν, με τον τελικό του Champions League στον οποίο άξιζε περισσότερα κόντρα στην πολύ δυνατή Μάντσεστερ Σίτι. Ο Λαουτάρο είναι όλο και πιο αποφασιστικός, όπως ο Ζιρού. Και τότε είναι πάντα χαρά να βλέπεις τον Λεάο. Εν ολίγοις, βλέπω μεγάλη ισορροπία για αυτό το ματς. Και σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις για το Scudetto».

Στη συνέχεια ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον Σέρβο επιθετικό της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς και την κριτική την οποία έχει δεχτεί στην Ιταλία.

«Έχει τεχνική και είναι θανατηφόρος στο διάστημα. Κατά τη γνώμη μου έχει δεχτεί πάρα πολύ κριτική. Ίσως και επειδή είναι ξένος. Το να παίζεις στην Ιταλία είναι μια υπέροχη εμπειρία. Αλλά μερικές φορές υπάρχει μια εμμονή με το αποτέλεσμα και η πίεση στους παίκτες να είναι τεράστια. Γι’ αυτό και όσοι δεν το έχουν συνηθίσει κινδυνεύουν να καταλήξουν στο στόχαστρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ