Νάπολι – Κάλιαρι 2-1: Επέστρεψε στις νίκες με σούπερ Οσιμέν

Νάπολι – Κάλιαρι 2-1: Επέστρεψε στις νίκες με σούπερ Οσιμέν

Με μεγάλη πρωταγωνιστή τον Οσιμέν, η Νάπολι επικράτησε με 2-1 της Κάλιαρι και επέστρεψε στις νίκες.

Μετά από δύο σερί ήττες στα ντέρμπι με την Ίντερ και τη Γιουβέντους, η περσινή πρωταθλήτρια Νάπολι -έχοντας εξασφαλίσει την Τετάρτη (13/12) την πρόκρισή της στους «16» του Champions League- «απάντησε» με νίκη και στην 16η αγωνιστική της Serie A, καθώς επικράτησε της Κάλιαρι με 2-1 στο «Diego Maradona».

Μετά από ένα «φτωχό» σε θέαμα και φάσεις πρώτο ημίχρονο, η… μάχη «άναψε» στο δεύτερο 45λεπτο, όπου όλα έγιναν μέσα σε 7 λεπτά. Η Νάπολι προηγήθηκε με τον Οσιμέν στο 69′, ο Παβολέτι απάντησε με ωραίο γκολ στο 72′ κι ο Κβαρατσχέλια στο 75′, από ασίστ του Οσιμέν χάρισε το «τρίποντο» στους «παρτενοπέι» που τους έφερε πλέον στην πρώτη τετράδα κι εντός των «εισιτηρίων» του επόμενου Champions League.

Διαβάστε επίσης: Ευχάριστα τα νέα για τον Λόκιερ που ανέκτησε τις αισθήσεις του – Παραμένει στο νοσοκομείο (pic)

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Νατάν(59 Μάριο Ρούι), Ζουάν Ζεσούς, Ραχμάνι, Καζούστε(59’ Ρασπαντόρι), Λομπότκα, Ανγκισά, Πολιτάνο(90’ Τζανόλι), Κβαρατσχέλια(90’ Λίντστρεμ), Οσιμέν(82’ Γκαετάνο)

Κάλιαρι: Σκουφέτ, Νάντεζ(68’ Ζάπα), Γκολντανίγκα(79’ Λαπαντούλα), Ντοσένα, Αουτζέλο, Πράτι, Γιάνκτο(46’ Ντεϊόλα), Μακούμπου, Οριστάνιο(68’ Λουβούνμπο), Παβολέτι, Πετάνια(46’ Όμπερτ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ