Σοκ με Τομόρι στη Μίλαν – Ξεμένει από επιλογές ο Πιόλι

Σοκ με Τομόρι στη Μίλαν – Ξεμένει από επιλογές ο Πιόλι

Τεράστιο πλήγμα στη Μίλαν, καθώς διαπιστώθηκε πως ο Τομόρι τραυματίστηκε κόντρα στη Σαλερνιτάνα και θα μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα.

Η ατυχία συνεχίζει να «χτυπά την πόρτα» στη Μίλαν, καθώς στο απουσιολόγιο του Στέφανο Πιόλι προστέθηκε και ο Φικάγιο Τομόρι.

Ο Άγγλος στόπερ τραυματίστηκε στην ισόπαλη αναμέτρηση της Μίλαν με τη Σαλερνιτάνα (2-2), εκεί όπου σκόραρε με κεφαλιά το 0-1 της Μίλαν με κεφαλιά και θα μείνει εκτός για τους επόμενους δύο μήνες.

Διαβάστε επίσης: Πλούσιο το τρίτο ημίχρονο του Φενερ – Γαλατάσαραϊ: Το μαυρισμένο μάτι του Ικάρντι και η απάντηση του Τζέκο

Συγκεκριμένα ο Τομόρι υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο δεξί του πόδι και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται στα τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου, καθώς οι «ροσονέρι» απέκλεισαν το ενδεχόμενο της επέμβασης, περιμένοντας από τον παίκτη να επιστρέψει μέσα από την αποθεραπεία του.

Την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα σημειώσει και 3 γκολ, με πιο πρόσφατο αυτό στο τελευταίο του παιχνίδι με τη Σαλερνιτάνα.

Αυτός ήταν ο τρίτος τραυματισμός για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών για τη Μίλαν, μετά τους Καλουλού και Τιάο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν και αυτοί μυϊκούς τραυματισμούς και θα επιστρέψουν τον Φεβρουάριο. Εκτός είναι και ο 21 χρονών Μάρκο Πελεγκρίνο, ο οποίος θα επιστρέψει νωρίτερα από τους υπόλοιπους.

Μοναδικός διαθέσιμος για τα παιχνίδια πρωταθλήματος, τον προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Κάλιαρι, αλλά και τις αναμετρήσεις με την Ρεν για τα playoffs του Europa League είναι ο Σίμον Κιάερ.

Ο Δανός κατά πάσα πιθανότητα θα έχει παρτενέρ στα στόπερ τον Τεό Ερναντέζ, μέχρι την επιστροφή του Πελεγκρίνο και στη συνέχεια των υπολοίπων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ