H Tσέλσι θέλει να κάνει το «μπαμ» με το παιδί-θαύμα της Μπράιτον

H Tσέλσι θέλει να κάνει το «μπαμ» με το παιδί-θαύμα της Μπράιτον

Η Τσέλσι κοιτάει την αγορά προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, με τους Μπλε να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Έβαν Φέργκιουσον

H Tσέλσι είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε μία δαπανηρή μεταγραφή προκειμένου να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα αφού βρίσκει τα γκολ που επιθυμεί από τους επιθετικούς της.

Οι Μπλε τη φετινή σεζόν έχουν δώσει συνολικά 26 αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις κι έχουν σκοράρει μόλις 43 φορές, ενώ δεν έχουν πάρει τα αναμενόμενα από τον βασικό τους επιθετικό Νίκολας Τζάκσον, ο οποίος έχει πετύχει 8 γκολ, ενώ ο αναπληρωματικός στράικερ Αρμάντο Μπρόγια έχει σκοράρει μόλις 2 φορές.

Διαβάστε επίσης: Σημαντική εξέλιξη με Ναν και Παναθηναϊκό!

Με αυτά τα δεδομένα ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα ήθελε την απόκτηση ενός επιθετικού, με τις περιπτώσεις τον Βίκτορ Όσιμεν και Ίβαν Τόνεϊ να έχουν μείνει πίσω για τους Λονδρέζους. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η Τσέλσι έχει βάλει στο στόχαστρό της το παιδί-θαύμα της Μπράιτον και της Εθνικής Ιρλανδίας, Έβαν Φέργιουσον ο οποίος είναι ένας πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.

Οι Γλάροι, ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν εύκολα τον 19χρονο άσο και τον κοστολογούν με ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός το οποίο δυσκολεύει τις προσπάθειες της Τσέλσι για την απόκτησή του, αφού οι Μπλε έχουν να λύσουν τους περιορισμού του Financial Fair Play. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Τεντ Μπόελι, από τότε που ο σύλλογος πέρασε στα χέρια του Αμερικανού επιχειρηματία έχει ξοδέψει περίπου 1 δις ευρώ σε μεταγραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ