Αυτές είναι οι ομάδες με την μεγαλύτερη πληρότητα στη Euroleague – Ποια η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (pics)

Αυτές είναι οι ομάδες με την μεγαλύτερη πληρότητα στη Euroleague – Ποια η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (pics)

Η Euroleague δημοσιοποίησε τις ομάδες με την μεγαλύτερη πληρότητα στη διοργάνωση - Αυτή είναι η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Euroleague πριν από λίγες μέρες, η διοργανώτρια αρχή αποκάλυψε τις ομάδες που έχουν κόψει τα περισσότερα εισιτήρια μέχρι τώρα και έχουν τη μεγαλύτερη πληρότητα στα γήπεδα τους για τη σεζόν 2023-24.

Στην πρώτη θέση η Παρτίζαν με 19.801 κατά μέσο όρο, ακολουθεί ο Ερυθρός Αστέρας με 18.888 και η Ζάλγκιρις με 14,935. Για τις ελληνικές ομάδες, στην τέταρτη θέση είναι ο Παναθηναϊκός με 14.914 στο ΟΑΚΑ, την ώρα που έκτος είναι ο Ολυμπιακός με 11.323 στο ΣΕΦ. Ανάμεσα τους στην πέμπτη θέση είναι η Εφές, ενώ την δεκάδα συμπληρώνει η Αρμάνι με 9.333.

Διαβάστε επίσης: Η τέχνη δεν ξεχνιέται: Ο 37χρονος Ελ Αραμπί «καθαρίζει» για τον Ολυμπιακό (vids)

Αναφορικά με τα συνολικά εισιτήρια όλων των ομάδων, ο φετινός μέσος όρος είναι ανεβασμένος, δείγμα του περισσότερου κόσμου που πλέον παρακολουθεί τους αγώνες στα γήπεδα της Euroleague.

Φέτος το νούμερο έχει πάει στο 10.296 σε σχέση με τα 8.771 της σεζόν 2023-24 και τα 8.676 της αγωνιστικής περιόδου 2019-20. Πρόκειται για αρκετά μεγάλη αύξηση και πλέον δικαιολογεί το σλόγκαν της διοργάνωσης, «every game matters», που σημαίνει «κάθε παιχνίδι μετράει». Πλέον αυτό το καταλαβαίνουν όλοι και πάνε στα γήπεδα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ